Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dar de Monica Tatoiu ce zici ? Apucăm s-o vedem crăpând ,,live,, la Realitatea TV ? Că am impresia că i-au făcut contract pe viaţă baborniţei, când o văd cu mutra aia de castravete stricat, îmi vine să arunc ceva în ecran.E expertă în tot şi-n toate....ca Dinescu la Prima, cu tarafu lângă el, altă panaramă...

Link spre comentariu

Tatoaia a fost profesoară de matematică şi,ca orice alt profesor,se crede la catedră!...

Per ansamblu are destule chestii pe care le interpretează logic, chiar mai bine decãt mulţi analişti...Partea proastă e că insistă să stea pe la televiziuni,în loc să-şi trăiască viaţa.De la un timp se plictiseşte lumea de ea...

Dacă stau să mă gândesc sunt destule alte moace de care m-am cam săturat.Pot să menţionez cãteva de îmi vin în minte acum:"popa" de la Antena 3,Chireac,Roşca Stănescu,"spaima ţiganilor" Cioroianu,acritura de Sabin Orcan,ş.a.m.d...

Cel mai bine e să schimbi canalul când te enervează unii!..

Link spre comentariu
Acum 23 minute, BRANCA a spus:

Dacă stau să mă gândesc sunt destule alte moace de care m-am cam săturat.Pot să menţionez cãteva de îmi vin în minte acum:"popa" de la Antena 3,Chireac,Roşca Stănescu,"spaima ţiganilor" Cioroianu,acritura de Sabin Orcan,ş.a.m.d...

Cine este "popa" de la Antena 3? :scarpin

Link spre comentariu

Popa de la Antena 3 este,într-adevăr,Gâdea.

Ia explicaţi-mi şi mie cum merge treaba cu datoriile aste uriaşe ale statelor,că nu înţeleg...Neam de neamu' lor n-o sâ le plătească niciodată!

Să vezi USA cu vreo 30000 de miliarde $,UK cu vreo 8000,ş.a. te loveşte benga!

Ce mai e ban real în lumea asta nebună, nebună?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt

Asta ca asta,da' de ce nu se rupe filmul,de ex,la americani unde merge tiparniţa de dolari fără acoperire?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

când o văd cu mutra aia de castravete stricat, îmi vine să arunc ceva în ecran.

Eu am gasit alta solutie: nu ma uit la ce nu ma intereseaza! pentru ca in mod sigur are publicul ei si nu unl nesemnificativ daca este pe post de atita vreme!

cu Dinescu ce ai?

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Tatoaia a fost profesoară de matematică şi,ca orice alt profesor,se crede la catedră!...

Per ansamblu are destule chestii pe care le interpretează logic, chiar mai bine decãt mulţi analişti...Partea proastă e că insistă să stea pe la televiziuni,în loc să-şi trăiască viaţa.De la un timp se plictiseşte lumea de ea...

nu e dupa insistenta, ci dupa audienta. daca sint invitati in continuare, inseamna ca exista un motiv!

Link spre comentariu

Sunt multi proști care pun botul la papagalul ala. Omul e smecher si stie asta.

In rest America datorii pt ca sunt care cumpără aceste datorii deci ii împrumută.

Ca sa se opreasca trebuie lumea sa nu mai cumpere. Dar pana una alta e o economie care merge si nu e la fel de murdară ca și China.

Asta pt ca ce e poluant si murdar dai Chinei să facă.

Link spre comentariu

Acu câteva zile vă spuneam că blocul de Dnepro a fost lovit datorită intrării în funcţiune a sistemului ucrainean antirachete.Deci fie devierea rachetei ruseşti,fie căderea rachetei UA...

Insul care recunoştea asta,Arestovici, lucra la oficiul lui Zelea!Astăzi am aflat că-şi dă "benevol" demisia!...Mai avea şi altă "bubă",se luase de cei care făceau controale,presiuni,arestări în rândurile clerului din UA,numindu-i "idioţi"!...

În fapt "băiatu",deştept,n-a mai riscat să fie priponit la mititica...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări