Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

O lume nebună,nebună...Am urmărit pe România TV o emisiune dedicată prigonirii slujitorilor români ai bisericilor din UA.Cumplit ce le pot face banderistanezii!

Mă uitam că eram în ton cu Gelu Vişan cãnd s-a revoltat şi-a zis:"Zelenski ia ia-ţi ucrainienii din RO şi cară-ţii acasă"!

Cât de blegomani sunt cei ce ne conduc?

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 57 minute, Sharky a spus:

Bine mă aștept și pe aici sa îl înjure pe Isărescu... că vrea să ne fure...

Pai eu il injur la orice ora si sigur nu-l injur degeaba. Nu stiu daca stii, dar cand a fost criza in 2008, Romania pentru a face fata situatiei a trebuit sa se imprumute. Pana aici nimic anormal, insa ramane sa vezi in link ce au facut specliastii sulii in frunte cu Isarescu!

DNA a deschis dosar penal asupra împrumutului luat în 2009 de la FMI

Astfel, România a semnat în 2009 un acord cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), Comisia Europeană (CE), Banca Mondială şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) de 20 de miliarde de euro.

Conform raportului publicat de Independent Evaluation Office din cadrul Fondului Monetar Internaţional, solicitarea iniţială s-a făcut pentru suma de 44 miliarde euro. Nu a fost prezentată o justificare oficială a deciziei de a contracta un împrumut într-un cuantum atât de ridicat. Economiştii au estimat că nevoile ţării noastre se situau la aproximativ jumătate din valoarea efectiv împrumutată. În acest sens sunt şi declaraţiile lui Theodor Stolojan, consilier al primului ministru de la momentul semnării acordului cu FMI, care afirma că împrumutul va fi în cuantum de aproximativ 10 miliarde de euro şi nu dublul acestei sume. Alţi economişti au estimat că ar fi fost suficiente chiar 5 miliarde de euro".

si bomboana de pe coliva:

În contextul în care au fost împrumutate sume mai mari decât nevoile efective ale României, fără o justificare temeinică, există suspiciunea că sumele suplimentare au fost accesate în scopul satisfacerii în mod nelegal a unor interese private. Cu atât mai mult cu cât, modul de utilizare a împrumutului nu a fost făcut niciodată public.

Ceea ce reiese din informaţiile accesibile publicului este că mai mult de jumătate din sumele accesate au rămas în rezervele Băncii Naţionale a României. Nu există informaţii accesibile publicului care să ateste modul în care BNR a gestionat aceste sume. Însă perioada în care a fost în vigoare acordul cu FMI a coincis cu perioada în care BNR a distribuit bonusuri de până la 10% din profitul anual angajaţilor săi, precum şi persoanelor din conducerea instituţiei.

Deci nu zic ca mugurel vrea sa fure, dar prostiile lui ma costa si pe mine ca nu el a platit dobanda din buzunarul lui. Basca ca de-a lungul timpului si-a tras anual prime babane pentru eficienta prestatiei lui si a restul speclialistilor sulii. 

Editat de merck
Link spre comentariu

"Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Satu Mare a fost trimis în închisoare pentru neplata unei amenzi penale în valoare de 2.400 de lei. Pentru acest lucru acum bărbatul va petrece 120 de zile în închisoare" (stire locala proaspata) 

Deci 4 luni pt 2400 lei. Cam cat ar trebui sa ia cei care fac disparute... miliarde??? 

Si ce primesc?..... Pensii speciale... 

Link spre comentariu

Usiliteli.Asta-i tâmpenia justiţiei din RO!În loc să dai omului zile de muncă în folosul comunităţii,îi dai puşcărie care va costa statul de câteva ori mai mult ca amenda!!

Bună "afacere"!Evident că aşa zişilor judecători nu le pasă,că doar nu plătesc din buzunarul lor!

Link spre comentariu

Azi au dat blocul lovit de o rachetă la Dnepropetrovsk,vreo 18 morţi şi 70 răniţi şi,probabil,alte câteva sute lipsite de apartamente...Nu ştiu dacă a fost o eroare sau în blocul ăla locuiau ceva militari.Greu de aflat...

Ce e interesant,spun experţii,este că nu a existat alarmă aeriană nici în Dnepr,nici în alte 2 locaţii.Asta s-ar datora,zice-se,războiului electronic dus de ruşi.Şi aşa ajungem la ştiri aparent fără nicio legătură...dintr-un port rusesc au plecat 3 nave,iar în RO au venit niscai AWACS.Navele cică ar fi înzestrate cu dispozitive de bruiere,inclusiv sateliţi,iar AWACS-urile ar fi poziţionate taman findcă NATO a dat chix cu supravegherea spaţiului aerian al UA!

Zelea nu se lasă de propagandă.Toţi îi spun că Soledarul a căzut şi el continuă să susţină că e sub control UA!...

Link spre comentariu

La munte este deja....m-au înnebunit la ştiri cu cozile făcute de obsedaţii de schi.Mi-ar fi plăcut acolo cîţiva centimetri de zăpadă, că parcă nici nu zici c-a fost iarnă de sărbători.Dar prin prisma preţurilor la încălzire, parcă nu-i mai duc dorul aşa mult...

Link spre comentariu

Am furnizat două ipoteze cu blocul lovit din Dnepro...Se pare că realitatea e alta,adică sistemul antirachetă UA a "trimis" racheta rusească direct în bloc!Vorba aia:"unde dai şi unde crapă"!...Păcat de săracii oameni...

A mai fost un caz asemănător la Kiev,au tras după o rachetă rusească,n-au nimerit-o şi cea ucraineană,gen S300 parcă,a lovit un bloc!

Link spre comentariu

Hmm,oare iar o sa fie furtuni de vara in iarna?

Am mai trecut prin asta in mijlocul lui decembrie 2022....

Ca amintire propie,in ianuarie 1990,au fost doua saptamani cu temperaturi comparabile cu acum,am plantat cu raposata mama pruni in gradina care ne revenise in propietate dupa 28 de ani de colectivizare.

@BRANCA,nu te plictisesti de povestile din Ucraina?

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 4 ore, yo2mhj a spus:

BRANCA,nu te plictisesti de povestile din Ucraina?

Nu ai cum sa te plictisesti la cate minciuni spune propaganda occidentala

Link spre comentariu

Ăştia,din link, ce-au "mâncat" de "au sânge în instalaţie"??Ai noştri nu sunt în stare să pună în discuţie situaţia minorităţii române din UA!!Ca să nu mai vorbim de persecutarea clerului romãn de acolo...

https://www.google.com/amp/s/euroweeklynews.com/2023/01/16/croatian-president-accuses-us-and-nato-of-using-ukraine-to-help-wage-a-proxy-war-against-russia/amp/

Link spre comentariu

Miliţionerul rus e la fel de bun ca fanaticii din Galiţia,adică Azov,Kraken şi care or mai fi!

Am găsit,din íntâmplare,cãteva date despre Stepan Bandera,"eroul" naţional ucrainean.M-a surprins să aflu că doi fraţi de-ai lui au fost omorâţi în lagăr german ,prin 1942, de către...polonezi!!Pe vremea aceea era o "iubire" nemărginită între ucrainienii galiţieni şi polonezi,adică s-au omorât între ei peste 100-200000 de inşi!!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări