Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O lume nebună,nebună...

Postări Recomandate

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

E un exemplu tipic de "cetăţean" al lumii nebune,nebune...A moştenit de tatăl ei peste 100 milioane $ şi nu se ştie dacă mai avea acum 10 milioane!

Este un exemplu tipic de stire de scandal aruncata cetatenilor invidiosi. Si în Amrikstan, la fel ca în orice stat civilizat, se platesc impozite substantiale (estate tax, gift tax, etc.) si este de dorit sa mori sarac (cel putin pe hârtie).

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

167

• BRANCA

163

• string

149

• doru3160

119

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Marie Lise,zice-se,a făcut investiţii proaste,ba a mai şi fost "ajutată" de un "administrator"...

Aia cu angajaţii Petrom e gravă...Spuneau că 6 miliarde euro ar fi cam o treime din fondul de pensii!!Cum va plăti statul,sau dă acţiuni la Fondul Proprietatea?

Link spre comentariu

BANDERAstanul nu recunoaşte nici acum că a picat Soledarul,deşi americanii de la institutul strategic ISW au recunoscut asta.

Colac peste pupăză papagalu' Zelea zice,acum,că "victoria e a noastră"!...Sunt curios ce va zice după ce pică Bahmutul...

Oricum,apropo de distrugerea oraşelor numai de către ruşi.Sunt relatări că UA a aplicat de multe ori o tactică parşivă,adică îi lăsau pe ruşi să ocupe o localitate,ca apoi să o bombardeze la greu!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, antemir a spus:

Cred că este o mare circotecă ruso-rusă acolo.
Să vedem cand s-o prinde si occidentul de asta.
Poate cat mai repede. Si sa opreasca astfel aparitia unei super puteri militare in Europa.

Tot insisti cu o prostie. Tot crezi ca o sa ajunga UA super putere militara in Ioropa. 

Degeaba ti-ai schimbat id-ul ca tot @liviu_mihaiu ai ramas la nivel de gandire. 

Oricum,apropo de distrugerea oraşelor numai de către ruşi.Sunt relatări că UA a aplicat de multe ori o tactică parşivă,adică îi lăsau pe ruşi să ocupe o localitate,ca apoi să o bombardeze la greu!

Orice lider militar, daca are armele necesare (artilerie, aviatie, rachete, etc.) aplica aceasta tactica. 

Link spre comentariu

merck.Eu nu mă refeream la tactică,ci la faptul că bombardeazâ clădirile la fel ca ruşii!Oricum în zonă majoritari erau ruşi,deci cu ocazia asta le strică "cuiburile".

Să nu mai vorbim de utilizarea populaţiei civile ca scut...

Link spre comentariu

Si care e diferenta intre tactica ucrainienilor si cea a rusilor?

Mai lasa-i dracu de slavi sa se ucida in voia lor ca doar platim pt. asta. Astia nu ne-au fost nici o data prieteni, nu vad de ce te tot agiti cu scarbele alea.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 9 ore, BRANCA a spus:

Eu nu mă refeream la tactică,ci la faptul că bombardeazâ clădirile la fel ca ruşii!

Sa va zic eu dece ucrainienii bombardeaza in prostie cladirile, mult mai mult ca rusii, nu le pasa de absolut nici o cladire.

1. Daca ei castiga o sa le reconstruim noi tara 

2. Daca rusii castiga acele zone trebuie sa reconstriasca pe banii lor

Link spre comentariu

ratza.Eu nu ştiu decât de un virus care produce cancer vaginal parcă...Or mai fi şi altele da' n-am auzit de ele încă.

Până la astea ne mănâncă viaţa chimicalele şi alimentaţia...Citeam mai ieri că din pompierii care au ajutat la stingerea unui incendiu f mare în UK,peste 12 din ei au făcut cancere sau afecţiuni hematologice fără scăpare!Asta numai din gazele  inhalate...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, ratza a spus:

I-auzi, muream prost și nu știam că leucemia și cancerul erau cauzate de un virus! Nu mai au avortoni pe stoc?

Lumea e nebună și manipulată .

De regulă  , toți fraierii pun botu' .

Uite un exemplu de manipulare privind războiul din Ucraina  :

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10577615/Israeli-TV-channel-runs-live-footage-Ukraine-showing-crash-landed-TIE-fighter-Star-Wars.html

Despre Big Pharma  , un lucru e evident : nu degeaba l-au inclus de curând pe Fauci în programul de protecție a martorilor ...

Se pare că Pfizer și Moderna au realizat cel mai bun medicament împotriva  prostiei .

În câțiva ani o să aflăm cât de eficient este acest medicament  împotriva  prostiei ... dacă nu e eficient  , vor realiza  un altul , mult mai bun !

Link spre comentariu

ratza.Eu nu ştiu decât de un virus care produce cancer vaginal parcă...Or mai fi şi altele da' n-am auzit de ele încă.

Până la astea ne mănâncă viaţa chimicalele şi alimentaţia...Citeam mai ieri că din pompierii care au ajutat la stingerea unui incendiu f mare în UK,peste 12 din ei au făcut cancere sau afecţiuni hematologice fără scăpare!Asta numai din gazele  inhalate...

Anumiți viruși pot provoca cancer. De exemplu, papilomavirusul uman (HPV) poate provoca cancer de col uterin, iar virusurile hepatitei B și C pot provoca cancer la ficat. Virusul Epstein-Barr a fost, de asemenea, asociat cu anumite tipuri de limfom și cancer nazofaringian. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că majoritatea cancerelor nu sunt cauzate de infecții virale și sunt de obicei rezultatul unei combinații de factori genetici și de mediu.

Acum 2 minute, hpavictor a spus:

Despre Big Pharma  , un lucru e evident : nu degeaba l-au inclus de curând pe Fauci în programul de protecție a martorilor ...

Nu exista nici o dovada in acest sens. Circula zvonuri si atat. Da asta nu inseamna ca nu-i doresc sa moara ieri! :d Spurca pamantul cu umbra lui! 

Link spre comentariu

Vreti sa vedeti prostie?

Ia cititi comentarii la orice stire legata de BNR ca a crescut dobânda.

Ca să vedeți câți analfabeți există pe lumea asta...

Bine mă aștept și pe aici sa îl înjure pe Isărescu... că vrea să ne fure...

Ah mai sunt și ăia care urlă că de ce în bg cursu e fix.

Sa vezi aici teorii.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări