sonic11 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Am acest amplificator și pe unul din canale are un soi de oscilatie care deplasează membrana oarecum aleatoriu cu o frecventa de 1..3 Hz. Aveti ideie care ar putea fi cauza? Canalul livrează puterea în mod normal și pare sa nu distorsioneze dar nu vreau sa stric boxa. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Pune la masă intrările amplificatorului, dă volumul la maxim şi urmăreşte comportamentul.Aşa vezi dacă e oscilaţie internă. De unde iei semnalul pentru amplificator ? Cu altă sursă tot aşa face ? Link spre comentariu
10CM Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 5 hours ago, sonic11 said: Aveti ideie care ar putea fi cauza? Eu cred că după 25 de ani de la fabricație ar mai putea ”obosi” ceva condensatori electrolitici pe acolo ... https://medias.audiofanzine.com/files/phonic-mar2-mar4-mar6-service-manual-475291.pdf Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Acum 8 ore, validae a spus: Pune la masă intrările amplificatorului, dă volumul la maxim şi urmăreşte comportamentul.Aşa vezi dacă e oscilaţie internă. De unde iei semnalul pentru amplificator ? Cu altă sursă tot aşa face ? Semnalul este dintr-un mixer Gemini și telefon, leptop sau consola dj tot Gemini. Încă nu l-am desfacut să-l puric, caut o sarcina artificiala sa pot face ceva teste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum