Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand cateva aparate

Zoltanh

Postări Recomandate

1. Osciloscop Goldstar OS7040 – 40Mhz. Este fara interventii. In afara manerului rupt este impecabil atat functional cat si estetic. Pret 550Ron, fara sonde.

34RLztY.jpg

BkkIcLD.jpg

9KI4fWF.jpg

2. Osciloscop Tektronix 2215 – 60 Mhz. L-am achizitionat defect de pe forum cu un presupus defect pentru care am primit la achizitie si piesa de schimb. In realitate au fost patru defecte, printre care si sursa iar cel de al patrulea defect l-am descoperit de abia in momentul in care i-am verificat calibrarea. Carcasa de tabla are urme de utilizare si ar putea fi reconditionata usor prin revopsire. Partile din plastic sunt ok. Cum erau lipsa si n-am gasit sa cumpar am proiectat si am pus trei butoane printate 3D (cele gri). Pret 650Ron, fara sonde.

WZeGbuY.jpg

kHu305G.jpg

3. Multimetru Fluke175 folosit dar in stare foarte buna si perfect functional. Pret 900Ron, fara cabluri.

oxX7fZH.jpg

eEveABD.jpg

4. Multimetru Fluke27 folosit dar in stare foarte buna si perfect functional. Cumparat din stocul armatei USA scos la licitatie. Pret 500Ron, fara cabluri.

vBZVNnk.jpg

h8evRxn.jpg

Ie2sm8L.jpg

5. LCR metru DER DE-5000 nou, nefolosit, scos din pachet pentru poze. Il vand la pretul platit de mine, plus transport, plus taxe vamale. Pret 1000Ron, cu accesoriile din poze, TL21 (scos din cutie) si TL23.

5Vp6cQg.jpg

6. Sonda activa diferentiala Testec TT-SI 9010 cumparate noi si nefolosite. O vand la aproape jumatate din pretul la care se gasesc pe piata. Nu ofer alte accesorii fata de cele din poze. Pret 2500Ron.

f8zWhgL.jpg

UW6GwwY.jpg

7. Generator de semnal RF – BG7TBL 2017-06-21, 35Mhz-4,4Ghz, alimentare 12V. N-a fost utilizat de la achizitie. Este in stare impecabila. Se vinde ceea ce se vede. Pret 750Ron.

OJnF2o5.jpg

apKmf2b.jpg

8. AE20401 5.8GHz Frequency Meter / Power Meter / Pulse Meter, alimentare 12V. A fost utilizat de doua ori de la achizitie si este in stare impecabila. Se vinde ceea ce se vede. Pret 750Ron.

JVh97Sk.jpg

nRdOXeo.jpg

9. Sursa de zgomot BG7TBL 2016-03-06, in carcasa, alimentare 12V. A fost utilizata sporadic dar este in conditie impecabila. Pret 150Ron.

V9aQmn6.jpg

heQ4TTa.jpg

10. Video microscop cu camera actiune Sports XDV- 4K Ultra HD cu maxim 60fps, WiFi si obiectiv macro. In timpul transformarii am zgariat fata si am schimbat-o cu alta de la o camera noua 1080 fara wifi. Microscopul este usor de montat, utilizat, transportat si are performante deosebite. Nu deformeaza imaginea in margini, nu are sacadare in imagini, functioneaza cu software free precum Oasis (se foloseste optiunea Preview). N-am incercat dar pe tableta cu aplicatie adecvata trebuie sa mearga wifi. Are un interval foarte mare de distanta de lucru, luminozitate ridicata si extrem de usor de montat/folosit. Pret 550Ron.

qISGIuZ.jpg

0HymmLz.jpg

lSJEqKG.jpg

gt7CuZF.jpg

vxH7NfH.jpg

gBZIyvu.jpg

11.Suport pentru masina de gaurit cablaje foarte rigid si precis cu bucse cu bile pe bare de 8mm. Placa de prindere este pentru multifunctionale KingCraft (47mm diametru corp la prindere) dar este interschimbabila si se poate schimba cu orice alta placa, fiind demontabila, pentru alte diametre sau sisteme de prindere. Se vinde doar suportul iar multifunctionala este doar pentru exemplificare. Pret 250Ron.

yGq7Wer.jpg

vexqoJJ.jpg

12. Suport pentru masina de gaurit cablaje foarte rigid si precis cu bucse cu bile pe bare de 8mm. Placa de prindere nu este interschimbabila si este pentru multifunctionale KingCraft (47mm diametru corp la prindere) Se vinde doar suportul. Pret 150Ron.

RuYXGWM.jpeg

13. Microscop camera Web HD, Logitech, pe support de aparat de marit. Se vinde ce se vede in poze. Pret 600Ron.

eAd25Qo.jpeg

14. Cantar 700Kg, display, accumulator si brat rabatabil. Este nou, nefolosit. Pret 250Ron, doar ridicare de la adresa.

g1fCavj.jpg

Trimit cu Posta. Doresc plata in cont.

Editat de Zoltanh
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Valabile cele de mai sus. Adaug:

15. C4342 cumparat nou in 1992, nefolosit. Acum cativa ani l-am scos din cutie pentru ca se topise buretele si cutia am folosit-o ulterior pentru depozitare diverse. In pret intra si cutia.  Pret 250Ron

GHHWfEd.jpg

k07tP9o.jpg

16. Un ELAVI 0701E folosit acum multi ani, in stare foarte buna. Pret 120Ron.

4aD8hyK.jpg

17. O raritate, C43101 este singurul multimetru rusesc analog cu amplificator operational detector, plus domeniul 0,075V, impedanta de intrare, scala AC liniara si releu de protectie, Cumparat nou in 1992 sau 1993 si nefolosit. In pret intra si cutia care a fost folosita pentru depozitare diverse. Pret 400Ron.

B4W97Lc.jpg

74NWjuG.jpg

Link spre comentariu

1. Osciloscop Goldstar OS7040 – 40Mhz. Este fara interventii. In afara manerului rupt este impecabil atat functional cat si estetic. Pret scade la 450 Ron 550Ron, fara sonde.

34RLztY.jpg

BkkIcLD.jpg

9KI4fWF.jpg

2. Osciloscop Tektronix 2215 – 60 Mhz. L-am achizitionat defect de pe forum cu un presupus defect pentru care am primit la achizitie si piesa de schimb. In realitate au fost patru defecte, printre care si sursa iar cel de al patrulea defect l-am descoperit de abia in momentul in care i-am verificat calibrarea. Carcasa de tabla are urme de utilizare si ar putea fi reconditionata usor prin revopsire. Partile din plastic sunt ok. Cum erau lipsa si n-am gasit sa cumpar am proiectat si am pus trei butoane printate 3D (cele gri). Pret scade la 550Ron 650Ron, fara sonde.

WZeGbuY.jpg

kHu305G.jpg

3. Multimetru Fluke175 folosit dar in stare foarte buna si perfect functional. Pret scade la 800Ron 900Ron, fara cabluri.

oxX7fZH.jpg

eEveABD.jpg

4. Multimetru Fluke27 folosit dar in stare foarte buna si perfect functional. Cumparat din stocul armatei USA, fiind scos la licitatie. Pret scade la 450RON 500Ron, fara cabluri.

vBZVNnk.jpg

h8evRxn.jpg

Ie2sm8L.jpg

5. VANDUT LCR metru DER DE-5000 nou, nefolosit, scos din pachet pentru poze. Il vand la pretul platit de mine, plus transport, plus taxe vamale. Pret 1000Ron, cu accesoriile din poze, TL21 (scos din cutie) si TL23.

5Vp6cQg.jpg

6. Sonda activa diferentiala Testec TT-SI 9010 cumparata noua si nefolosita. O vand la jumatate din pretul la care se gasesc pe piata. Nu ofer alte accesorii fata de cele din poze. Pret scade la 2000 Ron 2500Ron.

f8zWhgL.jpg

UW6GwwY.jpg

7. Generator de semnal RF – BG7TBL 2017-06-21, 35Mhz-4,4Ghz, alimentare 12V. N-a fost utilizat de la achizitie. Este in stare impecabila. Se vinde ceea ce se vede. Pret scade la 700Ron  750Ron.

OJnF2o5.jpg

apKmf2b.jpg

8. AE20401 5.8GHz Frequency Meter / Power Meter / Pulse Meter, alimentare 12V. A fost utilizat de doua ori de la achizitie si este in stare impecabila. Se vinde ceea ce se vede. Pret scade la 700Ron 750Ron.

JVh97Sk.jpg

nRdOXeo.jpg

9. Sursa de zgomot BG7TBL 2016-03-06, in carcasa, alimentare 12V. A fost utilizata sporadic dar este in conditie impecabila. Pret 150Ron.

V9aQmn6.jpg

heQ4TTa.jpg

10. Video microscop cu camera actiune Sports XDV- 4K Ultra HD cu maxim 60fps, WiFi si obiectiv macro. In timpul transformarii am zgariat fata si am schimbat-o cu alta de la o camera noua 1080 fara wifi. Microscopul este usor de montat, utilizat, transportat si are performante deosebite. Nu deformeaza imaginea in margini, nu are sacadare in imagini, functioneaza cu software free precum Oasis (se foloseste optiunea Preview). N-am incercat dar pe tableta cu aplicatie adecvata trebuie sa mearga wifi. Are un interval foarte mare de distanta de lucru, luminozitate ridicata si extrem de usor de montat/folosit. Pret 550Ron.

qISGIuZ.jpg

0HymmLz.jpg

lSJEqKG.jpg

gt7CuZF.jpg

vxH7NfH.jpg

gBZIyvu.jpg

11. VANDUT Suport pentru masina de gaurit cablaje foarte rigid si precis cu bucse cu bile pe bare de 8mm. Placa de prindere este pentru multifunctionale KingCraft (47mm diametru corp la prindere) dar este interschimbabila si se poate schimba cu orice alta placa, fiind demontabila, pentru alte diametre sau sisteme de prindere. Se vinde doar suportul iar multifunctionala este doar pentru exemplificare. Pret 250Ron.

yGq7Wer.jpg

vexqoJJ.jpg

12. VANDUT Suport pentru masina de gaurit cablaje foarte rigid si precis cu bucse cu bile pe bare de 8mm. Placa de prindere nu este interschimbabila si este pentru multifunctionale KingCraft (47mm diametru corp la prindere) Se vinde doar suportul. Pret 150Ron.

RuYXGWM.jpeg

13. VANDUT pe alt site. Microscop camera Web HD, Logitech, pe support de aparat de marit. Se vinde ce se vede in poze. Pret 600Ron.

eAd25Qo.jpeg

14. Cantar 700Kg, display, accumulator si brat rabatabil. Este nou, nefolosit. Pret scade la 150Ron 250Ron, doar ridicare de la adresa.

g1fCavj.jpg

15. C4342 cumparat nou in 1992, nefolosit. Acum cativa ani l-am scos din cutie pentru ca se topise buretele si cutia am folosit-o ulterior pentru depozitare diverse. In pret intra si cutia.  Pret scade la 200Ron 250Ron

GHHWfEd.jpg

k07tP9o.jpg

4aD8hyK.jpg

17. O raritate, C43101 este singurul multimetru rusesc analog cu amplificator operational detector, plus domeniul 0,075V, impedanta de intrare, scala AC liniara si releu de protectie, Cumparat nou in 1992 sau 1993 si nefolosit. In pret intra si cutia care a fost folosita pentru depozitare diverse. Pret scade la 300Ron 400Ron.

B4W97Lc.jpg

74NWjuG.jpg

18. Kemot LUT0045 cu maner suflata (cu furtun) Gordak nou, triac de putere mai mare si garnitura schimbata la pompa. O vand pentru ca n-o folosesc. Se vinde ce este in poza.  Pret scade la 250Ron 275RON.

sGtsBE1.jpg

19. Gordak 952 utilizata, resistenta suflata noua, rezistenta letcon nou, varf letcon nou (nu maner), furtun nou, triac de putere mai mare. O vand pentru ca n-o folosesc. Se vinde ce este in poza. Pret 350Ron.

qqy4uls.jpg

20.Sattelie Finder neverificat/calibrat. Pret 20Ron

iM1vXmu.jpg

21. Generator Dynawave pentru patura cu camp electromagnetic, functional. I-am scos acumulatorii Ni-MH pentru ca erau terminati. Alimentare la 12V. Pret 100Ron.

1fpzMo4.jpg

Editat de Zoltanh
Link spre comentariu

3. Multimetru Fluke175 folosit dar in stare foarte buna si perfect functional. Pret 800Ron, fara cabluri.

oxX7fZH.jpg

eEveABD.jpg

4. Multimetru Fluke27 folosit dar in stare foarte buna si perfect functional. Cumparat din stocul armatei USA, fiind scos la licitatie. Pret 450RON, fara cabluri.

vBZVNnk.jpg

h8evRxn.jpg

Ie2sm8L.jpg

6. Sonda activa diferentiala Testec TT-SI 9010 cumparata noua si nefolosita. O vand la jumatate din pretul la care se gasesc pe piata. Nu ofer alte accesorii fata de cele din poze. Pret 2000 Ron.

f8zWhgL.jpg

UW6GwwY.jpg

7. Generator de semnal RF – BG7TBL 2017-06-21, 35Mhz-4,4Ghz, alimentare 12V. N-a fost utilizat de la achizitie. Este in stare impecabila. Se vinde ceea ce se vede. Pret 700Ron.

OJnF2o5.jpg

apKmf2b.jpg

8. AE20401 5.8GHz Frequency Meter / Power Meter / Pulse Meter, alimentare 12V. A fost utilizat de doua ori de la achizitie si este in stare impecabila. Se vinde ceea ce se vede. Pret 700Ron.

JVh97Sk.jpg

nRdOXeo.jpg

9. Sursa de zgomot BG7TBL 2016-03-06, in carcasa, alimentare 12V. A fost utilizata sporadic dar este in conditie impecabila. Pret 150Ron.

V9aQmn6.jpg

heQ4TTa.jpg

14. Cantar 700Kg, display, accumulator si brat rabatabil. Este nou, nefolosit. Pret 150Ron, doar ridicare de la adresa.

g1fCavj.jpg

4aD8hyK.jpg

20.Sattelie Finder neverificat/calibrat. Pret 20Ron

iM1vXmu.jpg

21. Generator Dynawave pentru patura cu camp electromagnetic, functional. I-am scos acumulatorii Ni-MH pentru ca erau terminati. Alimentare la 12V. Pret 100Ron.

1fpzMo4.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am scazut preturile si am adugat cateva pozitii:

1. Multimetru Fluke175 folosit dar in stare foarte buna si perfect functional. Pret 750Ron, fara cabluri.

oxX7fZH.jpg

eEveABD.jpg

2. Multimetru Fluke27 folosit dar in stare foarte buna si perfect functional. Cumparat din stocul armatei USA, fiind scos la licitatie. Pret 400RON, fara cabluri.

vBZVNnk.jpg

h8evRxn.jpg

Ie2sm8L.jpg

3. Sonda activa diferentiala Testec TT-SI 9010 cumparata noua si nefolosita. O vand la jumatate din pretul la care se gasesc pe piata. Nu ofer alte accesorii fata de cele din poze. Pret 1800 Ron.

f8zWhgL.jpg

UW6GwwY.jpg

4. Generator de semnal RF – BG7TBL 2017-06-21, 35Mhz-4,4Ghz, alimentare 12V. N-a fost utilizat de la achizitie. Este in stare impecabila. Se vinde ceea ce se vede. Pret 650Ron.

OJnF2o5.jpg

apKmf2b.jpg

5. AE20401 5.8GHz Frequency Meter / Power Meter / Pulse Meter, alimentare 12V. A fost utilizat de doua ori de la achizitie si este in stare impecabila. Se vinde ceea ce se vede. Pret 650Ron.

JVh97Sk.jpg

nRdOXeo.jpg

6. Sursa de zgomot BG7TBL 2016-03-06, in carcasa, alimentare 12V. A fost utilizata sporadic dar este in conditie impecabila. Pret 100Ron.

V9aQmn6.jpg

heQ4TTa.jpg

7. Cantar 700Kg, display, accumulator si brat rabatabil. Este nou, nefolosit. Pret 100Ron, doar ridicare de la adresa.

g1fCavj.jpg

8. Un ELAVI 0701E folosit acum multi ani, in stare foarte buna. Pret 80Ron.

4aD8hyK.jpg

9.Sattelie Finder neverificat/calibrat. Pret 15Ron

iM1vXmu.jpg

10. Generator Dynawave pentru patura cu camp electromagnetic, functional. I-am scos acumulatorii Ni-MH pentru ca erau terminati. Alimentare la 12V. Pret 80Ron.

1fpzMo4.jpg

11. Statie dezlipit Weller VP 801 EC utilizata si cu urme de utilizare dar functioneaza foarte bine. I-am pus palete noi la rotorul pompei si i-am facut un maner nou. Ma refer la partea din plastic. Pret 1000Ron.

m6xH5wz.jpg

12. ESR metru C/ESR 100% functional. Pret 150Ron.

un6iMIS.jpg

13. Microscop chinezesc cu suport. L-am cumparat din curiozitate. Pret 120Ron.

TvuK4Id.jpg

14. Dispenser manual printat 3D. Se vinde fara seringa. Este foarte practic si de ajiutor. Pret 45Ron.

Ngj4IwV.jpg

15. Tiny Tiger - multitasking computer Wilke Embedded Multitasking Computer. Pret 100Ron. Nu l-am testat, nu l-am folosit. Il vand la pretul de achizitie.

https://wilke.de/en/produkte/computer-module.html

S70zW98.jpg

16. Pentru colectionari vand o pila Weston. Livreaza doar cativa mV. Este de la inceputul aniilor 1900. Conectorul a fost montat prin anii 80. Pret 100Ron.

ZIgJKyS.jpg

iq9vt5I.jpg

Trimit cu Posta. Doresc plata in cont.

Editat de Zoltanh
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări