Vizitator mirciulik Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Si totusi parametri pentru un difuzor Eurotec 8" a gasit cineva?Am intors netu pe dos si degeaba..., avand in vedere ca sunt facute de turci sau chinezi (nu mai stiu sigur)! Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 Si daca are cineva nu te baza pe ei ca nu cred ca turcaletii aia fabrica totul cu precizie...asa ca s-ar putea sa nu corespunda cu diful taucel mai bine ar fi sa masori tu parametrii..cauta pe forum ca sunt ceva linkuri Link spre comentariu
Vizitator VOLtaGE Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Am un woofer facut anul trecut cu un difuzor Eurotech de 10" ... duduie frumos ca un subwoofer ce e!In rest, parametrii am uitat sa-i cer de la tanti aia care il vindea in piatza veteranilor... i-am facut o cutie dupa ureche, stiu ca cinevar ar zice ca assumption is the mother of all fuckups dar mie mi s-a parut ca-n 25 litri s-ar descurca... si se descurca.... Link spre comentariu
Vizitator saphio Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 mirciulik,,,si eu am doua dif eurotec de 8 inch...ce dimensiuni au incintele tale? Link spre comentariu
alzisor Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 am ascultat eurotec ovale auto si la 700.000 faceau toti banii tin vreo 40 de wati fara probleme si aveau spl destul de bun. alea pt casa sunt cam lenese si au spl mic. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 eurotecurile alea auto ovale de 700 de mii se coc si se dezintegreaza in aproximativ 6 luni, testat :snakeman: (ma refer la suspensie) Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 toate sunt la fel sunt facute ieftin......daca nimeresti tu o pereche mai buna..........stii cum e .....ca la loto sanse egale Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 pai mai oamenilor da cate eurotecuri ati desfaut de stiti voi ca e pe hartie bobona .va garantez eu mai ca nu e pe hartie e pe kapton (cel putin la cele de 30cm ) am bobinat cateva si sigur nu e pe hartie .Cat de calitate (a bobinei) e destul de buna .Am si eu unul si la peste 300 w curati l-am ars dar l-am forjat destul si curios a fost ca bobina era scrum nu am mai gasit nici un cm de email pe ea insa suportul bobinei era intact doar un pic innegrit si mai majoritatea pe care le-am mai facut cam la fel au fost :smt018 :smt021 --------------------------------------REBOBINEZ BIFUZOARE Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 degeaba, oricum is naspa :goodman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum