Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De difuzoare eurotec a auzit cineva?

Vizitator mirciulik

Postări Recomandate

Vizitator mirciulik

Sunt nou pe forum (si in ale electronicii) si din cate am vazut nimeni nu pomeneste cuvantul "Eurotec". Eu am 2 boxe home made cu difuzoare eurotec de 8" si imi plac cum se aud. Am dat 600.000 (e mult, e putin?).Sunt din galati si aici gasesti difuzoare eurotec la toate magazinele cu electronice!Astept pareri cu privire la aceste difuzoare!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

5

• LUCI

4

• Sharky

3

• C0B

2

Top autori în acest subiect

Vizitator mirciulik

Si totusi am vazut astazi niste difuzoare SAL de 20 CM (450.000)! Mai tarziu va veni cineva pe la mine cu difuzoarele sal si voi baga unu in incinta mea actuala. Las un cu Eurotec si una cu Sal. Sa vad si eu care e diferenta.Dar tot ramane problema diferentei de pret. Sunt bune astea SAL ca din cate am vazut pe forum multi le lauda! De la 450.000 catt e un Sal la 650.000 cat e acum un eurotec e ceva banet.Alte difuzoare bune cam la aclasi pret care ar fi?

Link spre comentariu

SAL-urile sunt destul de bune pt pretul lor ,dar ce faci tu nu e tocmai bine beoarece difurile tale trebuie sa functioneze intrun anumit tip de cutie(un anumit volum),iar SAL-urile in alta cutie.Deci rezultatul testului s-ar putea sa fie eronat(chiar daca SAL-ul e mai bun sa se auda mai naspa in cutia Eurotech-ului).P.S. Incercarea moarte n-are :d

Link spre comentariu

Eurotec frumoase la suprafata si nashpa in interior...suportul bobinei ii de material plastic...sau hartie cerata..au cam ramas in urma turcii cu tehnologia...cand acuma se foloseste ca suport tabla pt bobina

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări