Vizitator mirciulik Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Sunt nou pe forum (si in ale electronicii) si din cate am vazut nimeni nu pomeneste cuvantul "Eurotec". Eu am 2 boxe home made cu difuzoare eurotec de 8" si imi plac cum se aud. Am dat 600.000 (e mult, e putin?).Sunt din galati si aici gasesti difuzoare eurotec la toate magazinele cu electronice!Astept pareri cu privire la aceste difuzoare! Link spre comentariu
C0B Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Tu ce difuzoare/incinte ai mai ascultat ?O comparatie numai asa o poti face.....compara-le si tu cu ceva. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Eurotec = stift (vorbesc in cunostinta de cauza :evil: ) Link spre comentariu
C0B Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 Eurotec = stift (vorbesc in cunostinta de cauza :evil: )Aici vroiam sa ajung si eu :P dar...nu vorbeam in cunostinta de cauza Link spre comentariu
Vizitator mirciulik Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Si totusi am vazut astazi niste difuzoare SAL de 20 CM (450.000)! Mai tarziu va veni cineva pe la mine cu difuzoarele sal si voi baga unu in incinta mea actuala. Las un cu Eurotec si una cu Sal. Sa vad si eu care e diferenta.Dar tot ramane problema diferentei de pret. Sunt bune astea SAL ca din cate am vazut pe forum multi le lauda! De la 450.000 catt e un Sal la 650.000 cat e acum un eurotec e ceva banet.Alte difuzoare bune cam la aclasi pret care ar fi? Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 SAL-urile sunt destul de bune pt pretul lor ,dar ce faci tu nu e tocmai bine beoarece difurile tale trebuie sa functioneze intrun anumit tip de cutie(un anumit volum),iar SAL-urile in alta cutie.Deci rezultatul testului s-ar putea sa fie eronat(chiar daca SAL-ul e mai bun sa se auda mai naspa in cutia Eurotech-ului).P.S. Incercarea moarte n-are Link spre comentariu
Vizitator mirciulik Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Incintele le-am facut eu dupa ochi. Difuzorul are diametrul de 20 CM. Are cineva niste scheme detaliate pentru o incinta de Eurotec? PLS! Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Pt. niste incinte calculate iti trebuie parametri T/S si din cite stiu eu la Eurotech nu prea ii gasesti.Dar daca ii gasesti folosesti un program de calulat incinte si gata. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Eurotec frumoase la suprafata si nashpa in interior...suportul bobinei ii de material plastic...sau hartie cerata..au cam ramas in urma turcii cu tehnologia...cand acuma se foloseste ca suport tabla pt bobina Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 ei spuneau ca ala e Kapton :oops: :lol: :!: Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Eminence foloseste la destule difuzoare suport de hirtie Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 La care?...ca aproape pe toate scrie la voice-coil former Kapton Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Imi pare rau am inteles gresit ceva. :oops: :oops: :lol: Scuze din nou :oops: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 parca la unele modele de difuzoare de chitara foloseste inca hartia, daca imi aduc bine aminte... :roll: Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 pai la puteri mici....dar daca vrei puteri mari e clar ca nu mai poti folosi hartie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum