Fredy2023 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Am un samsung care are imagine stroboscopica, baretele led palpaie la o frecventa de cca 100 hz. Sursa de 19v externa, placa de baza bn-13998k, 2xbarete7led. Rog sugestii defect. O zi++ https://imgur.com/3C4kpid Link spre comentariu
Fredy2023 Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Samsung UE32N5302AK; bn94-13998k; bn41-02663A Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 påi daca stiti frecventa ,inseamna ca aveti osciloscop,nu vå ajutå? incepeti cu sursa externa,cu sursa led si baretele,cu toate ca a.si banui ledurile sau sursa externå Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Daca ar fi sursa externa cred ca se reseta si TV-ul. Oricum sursa externa se verifica simplu prin inlocuire temporara, chiar si cu o sursa de laptop (atentie la polaritate). Imagine apare? Sau doar rastru? Link spre comentariu
cristi7521 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 (editat) In primul post se poate da clic (pe dunga neagra) si vizualiza filmarea cu functionarea. Editat Ianuarie 4, 2023 de cristi7521 Link spre comentariu
Fredy2023 Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Am incercat cu alta sursa, face la fel. Nu sunt electronist, am putina practica in domeniu. Tensiune variabila pe barete si pe mosfet-uri; variatia se pastreaza si la deconectarea baretelor. Link spre comentariu
Fredy2023 Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 3 hours ago, iuliantv said: påi daca stiti frecventa ,inseamna ca aveti osciloscop,nu vå ajutå? incepeti cu sursa externa,cu sursa led si baretele,cu toate ca a.si banui ledurile sau sursa externå Nu sunt electronist, am spus cca 100hz. Am incercat cu o sursa de putere mai mare si tot la fel face. Link spre comentariu
Fredy2023 Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 2 hours ago, sesebe said: Daca ar fi sursa externa cred ca se reseta si TV-ul. Oricum sursa externa se verifica simplu prin inlocuire temporara, chiar si cu o sursa de laptop (atentie la polaritate). Imagine apare? Sau doar rastru? Apare imagine, are si sonor. vezi link:https://imgur.com/3C4kpid Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Acum 15 ore, Fredy2023 a spus: Nu sunt electronist, am spus cca 100hz. Am incercat cu o sursa de putere mai mare si tot la fel face. În cazul acesta trebuie sa apelați la un electronist-depanator. Nu-i o simpla siguranță ce trebuie schimbata. Link spre comentariu
Fredy2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 On 1/5/2023 at 9:42 AM, sesebe said: În cazul acesta trebuie sa apelați la un electronist-depanator. Nu-i o simpla siguranță ce trebuie schimbata. Un led de pe o bareta era in scurt. La tester bareta se aprinea mai putin ledul defect. Daca scurcicuitam bareta, tv-ul functiona numai cu o bareta, lumina neuniforma, dar nu mai blinkuia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum