Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ue52n5302ak

Fredy2023

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fredy2023

6

• sesebe

2

• iuliantv

1

• cristi7521

1

Top autori în acest subiect

påi daca stiti frecventa ,inseamna ca aveti osciloscop,nu vå ajutå? 

incepeti cu sursa externa,cu sursa led si baretele,cu toate ca a.si banui ledurile sau sursa externå

Link spre comentariu

Daca ar fi sursa externa cred ca se reseta si TV-ul. Oricum sursa externa se verifica simplu prin inlocuire temporara, chiar si cu o sursa de laptop (atentie la polaritate).

Imagine apare? Sau doar rastru? 

Link spre comentariu

Am incercat cu alta sursa, face la fel. Nu sunt electronist, am putina practica in domeniu. Tensiune variabila pe barete si pe mosfet-uri; variatia se pastreaza si la deconectarea baretelor.

Link spre comentariu
3 hours ago, iuliantv said:

påi daca stiti frecventa ,inseamna ca aveti osciloscop,nu vå ajutå? 

incepeti cu sursa externa,cu sursa led si baretele,cu toate ca a.si banui ledurile sau sursa externå

Nu sunt electronist, am spus cca 100hz. Am incercat cu o sursa de putere mai mare si tot la fel face.

Link spre comentariu
2 hours ago, sesebe said:

Daca ar fi sursa externa cred ca se reseta si TV-ul. Oricum sursa externa se verifica simplu prin inlocuire temporara, chiar si cu o sursa de laptop (atentie la polaritate).

Imagine apare? Sau doar rastru? 

Apare imagine, are si sonor.

vezi link:https://imgur.com/3C4kpid

Link spre comentariu
Acum 15 ore, Fredy2023 a spus:

Nu sunt electronist, am spus cca 100hz. Am incercat cu o sursa de putere mai mare si tot la fel face.

În cazul acesta trebuie sa apelați la un electronist-depanator. Nu-i o simpla siguranță ce trebuie schimbata. 

Link spre comentariu
On 1/5/2023 at 9:42 AM, sesebe said:

În cazul acesta trebuie sa apelați la un electronist-depanator. Nu-i o simpla siguranță ce trebuie schimbata. 

Un led de pe o bareta era in scurt. La tester bareta se aprinea mai putin ledul defect. Daca scurcicuitam bareta, tv-ul functiona numai cu o bareta, lumina neuniforma, dar nu mai blinkuia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări