Jucatorul Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Salu am nevoie de ajutor am achiziționat un acumulator makita nou de 18v 1.5ah și încărcătorul îmi arata ca e defect dar când îl pun pe filetate merge.Ce pot face, ca presupun ca dacă îmi arata ca este defect nu încărcă. Link spre comentariu
gymy Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Cauta pe aliexpress bms 18v makita. E vreo 30 de Ron. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Senzor temperatura bms dezlipit Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 23 Partajează Postat Ianuarie 23 Salutare...ma bag si eu in discutie cu probleme asemanatoare cu acumulatorul de la Makita BL1830, am vreo 4 astfel de acumulatori cu acelasi defect...Am citit pe alte forumuri ca procesorul "da ordin" ca incarcatorul sa nu ii mai incarce, cand vede vreun defect. Am desfacut vreo 3 bucati, am schimbat cate un set de acumulatori in paralel (erau in scurt), apoi i-am incarcat separat pe sursa. Problema este ca daca il bag in incarcator imi da acumulator defect. Sigurantele termice sunt bune. M-am gandit la solutia chinezaasca, insa este vorba si de timp...am vazut undeva la 20 lei BMS-fake, dar care lucreaza incarcarea (fara balancing). Daca a aflat cineva alta solutie intre timp as vrea un mic ajutor... Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum