ShYro Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Salut, va mai deranjez cu o întrebare sau mai bine zis niște indicați. Am un CNC-3018 și un modul laser de 5.5w, toate bune pana aici. Ei bine, nemulțumirea mea este ca nu pot decupa nici un tip de lemn, indiferent de grosime. Am încercat de la 1-3 mm grosime, nu reușesc sa tai, sau sa decupez nimic. Este clar ceva din setări, nu cred ca are ceva modulul laser, de aceea as dori dacă se poate, un sfat, o idee cum pot (dacă pot) rezolva problema. Va mulțumesc anticipat. P.S. La mulți anii tuturor, un 2023 mai bun! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 La 5W probabil deabia poţi grava lemn cu acel laser, sau poţi tăia foi subţiri de balsa cu viteză mică şi multiple treceri peste material.Pentru tăiat plăci eficient ai nevoie de lasere între 10 până la 100W funcţie de grosimea lor... Link spre comentariu
gigimargaus Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 (editat) Ce soft folosesti? Un link catre specificatiile laserului? Editat Ianuarie 4, 2023 de gigimargaus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum