Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nei 32NE4505

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

6

• iod2

5

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, iod2 a spus:

am un schneider cu placa asta , 

pot sa il copii

cu ecran g320d1g22-3

daca va ajuta.....

ar trebui sa mearga ,acum ceva zile am softat un nei cu aceeasi placa cu soft de schneider,mergea pånå si telecomanda,imaginea era intoarsa,sa rezolvat din menu service

Link spre comentariu

Am incercat si ramane blocat nu mai raspunde nici la off, am si redenumit binu si tot asa ramane blocat, imi trebuie un dump citit cu RT809H ca acesta il imparte in doua, salveaza binul mare in doua adica part1, pe cand la jtag este unul singur si cred ca nu il scrie tot in emmc

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Florinel TV a spus:

Am incercat si ramane blocat nu mai raspunde nici la off, am si redenumit binu si tot asa ramane blocat, imi trebuie un dump citit cu RT809H ca acesta il imparte in doua, salveaza binul mare in doua adica part1, pe cand la jtag este unul singur si cred ca nu il scrie tot in emmc

imi pare rau, dar nu am rt.....

Link spre comentariu
Acum 2 minute, iod2 a spus:

imi pare rau, dar nu am rt.....

Iti multumesc ca ai pierdut timp sa ma ajuti , nu multi fac treaba asta, pacat ca nu am jtag sa pot scrie cu acest dump

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări