Florinel TV Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Are cineva dump emmc pentru acest tv? dar sa fie copiat din tv functional , multumesc Nei 32NE4505 mainboard CV358H-T42 panel G320SD4LTY-139 Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 am un schneider cu placa asta , pot sa il copii cu ecran g320d1g22-3 daca va ajuta..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Da vreau sa incerc , multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 1 oră în urmă, iod2 a spus: am un schneider cu placa asta , pot sa il copii cu ecran g320d1g22-3 daca va ajuta..... ar trebui sa mearga ,acum ceva zile am softat un nei cu aceeasi placa cu soft de schneider,mergea pånå si telecomanda,imaginea era intoarsa,sa rezolvat din menu service Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 acum il citesc. dureaza un pic. utilizez jtag. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Nu ai RT809H Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 3 minute, Florinel TV a spus: Nu ai RT809H nu am. doar jtag plus. dar nu ar trebuiii sa fie probleme. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Ok am sa incerc Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 incearca https://files.fm/f/hdxafqfbh Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Am incercat si ramane blocat nu mai raspunde nici la off, am si redenumit binu si tot asa ramane blocat, imi trebuie un dump citit cu RT809H ca acesta il imparte in doua, salveaza binul mare in doua adica part1, pe cand la jtag este unul singur si cred ca nu il scrie tot in emmc Link spre comentariu
iod2 Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Acum 2 minute, Florinel TV a spus: Am incercat si ramane blocat nu mai raspunde nici la off, am si redenumit binu si tot asa ramane blocat, imi trebuie un dump citit cu RT809H ca acesta il imparte in doua, salveaza binul mare in doua adica part1, pe cand la jtag este unul singur si cred ca nu il scrie tot in emmc imi pare rau, dar nu am rt..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Acum 2 minute, iod2 a spus: imi pare rau, dar nu am rt..... Iti multumesc ca ai pierdut timp sa ma ajuti , nu multi fac treaba asta, pacat ca nu am jtag sa pot scrie cu acest dump Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum