Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subtitrare limba română posturi digitale

johnnyioan

Postări Recomandate

Buna ziua!

De curand am reparat un tv made in germany marca metz, model 32tw07 pureo 32-Media adus din germania iar meniul nu are limba romană implicit nici subtitratre in română pentru posturile digitale. Aș dori să știu ce implică adăugarea limbii române in lista de optiuni și a subtitrării. Vă mulțumesc!

IMG-20230101-WA0006.jpg

IMG-20230101-WA0005.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• johnnyioan

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu trebuie sa aiba neaparat subtitrare in limba romana in menu,e deajuns sa fie optiunea de activare subtitrare in menu,sau sa fie tasta de subtitrare pe telecomanda,am avut si eu metz-uri ceva mai vechi lcd care nu avea hd si tot stia subtitrare ,m.as mira sa nu aiba asta mai nou

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 02.01.2023 la 10:25, iuliantv a spus:

nu trebuie sa aiba neaparat subtitrare in limba romana in menu,e deajuns sa fie optiunea de activare subtitrare in menu,sau sa fie tasta de subtitrare pe telecomanda,am avut si eu metz-uri ceva mai vechi lcd care nu avea hd si tot stia subtitrare ,m.as mira sa nu aiba asta mai nou

Opțiunea de activare a subtitrarii este on, folosesc o telecomanda universală (all in one cu mufă micro usb pt. update), am accesat tot ce e in meniu...Am selectat diferite țări și tot nu a mers...Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 14.01.2023 la 22:33, johnnyioan a spus:

Opțiunea de activare a subtitrarii este on, folosesc o telecomanda universală (all in one cu mufă micro usb pt. update), am accesat tot ce e in meniu...Am selectat diferite țări și tot nu a mers...Mulțumesc!

despre asta vorbeam,chiar daca meniul nu are limba romana si nici la subtitrare nu are limba romana,daca telecomanda are tasta de subtitrare ,se poate activa subtitrarea

telecomanda one for all nu e asa de stralucitå,e bunå pentru functiile de baza

televizorul meu e cu totul altfel,dar asta e ideea de baza

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări