johnnyioan Postat Ianuarie 1, 2023 Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Buna ziua! De curand am reparat un tv made in germany marca metz, model 32tw07 pureo 32-Media adus din germania iar meniul nu are limba romană implicit nici subtitratre in română pentru posturile digitale. Aș dori să știu ce implică adăugarea limbii române in lista de optiuni și a subtitrării. Vă mulțumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 nu trebuie sa aiba neaparat subtitrare in limba romana in menu,e deajuns sa fie optiunea de activare subtitrare in menu,sau sa fie tasta de subtitrare pe telecomanda,am avut si eu metz-uri ceva mai vechi lcd care nu avea hd si tot stia subtitrare ,m.as mira sa nu aiba asta mai nou Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 Pune dump poate are si Romana https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/po_shassi/metz_metz_32tw07_shassi_main_board_614_614_26_0027_a4/335-1-0-100781 Link spre comentariu
johnnyioan Postat Ianuarie 14, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 La 02.01.2023 la 10:25, iuliantv a spus: nu trebuie sa aiba neaparat subtitrare in limba romana in menu,e deajuns sa fie optiunea de activare subtitrare in menu,sau sa fie tasta de subtitrare pe telecomanda,am avut si eu metz-uri ceva mai vechi lcd care nu avea hd si tot stia subtitrare ,m.as mira sa nu aiba asta mai nou Opțiunea de activare a subtitrarii este on, folosesc o telecomanda universală (all in one cu mufă micro usb pt. update), am accesat tot ce e in meniu...Am selectat diferite țări și tot nu a mers...Mulțumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 31, 2023 Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 (editat) La 14.01.2023 la 22:33, johnnyioan a spus: Opțiunea de activare a subtitrarii este on, folosesc o telecomanda universală (all in one cu mufă micro usb pt. update), am accesat tot ce e in meniu...Am selectat diferite țări și tot nu a mers...Mulțumesc! despre asta vorbeam,chiar daca meniul nu are limba romana si nici la subtitrare nu are limba romana,daca telecomanda are tasta de subtitrare ,se poate activa subtitrarea telecomanda one for all nu e asa de stralucitå,e bunå pentru functiile de baza televizorul meu e cu totul altfel,dar asta e ideea de baza Editat Ianuarie 31, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum