victrola20 Postat Ianuarie 1, 2023 Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 (editat) Am in colectie diferite discuri pentru cutii muzicale , flasnete , doar cu titluri romanesti , sunt de prin anii 1900 si caut sa mai cumpar . Editat Ianuarie 1, 2023 de victrola20 adaugare poza Link spre comentariu
PavelR Postat Ianuarie 1, 2023 Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Nu vreti le inregistrati audio si le puneti pe youtube? Ar fi interesant de auzit ce e pe ele Link spre comentariu
aurel70 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Salutare! Dar autorul topicului dispune si de un aparat (player) pentru aceste inregistrari? Astfel de aparate am vazut pina acum numai la Palatul Culturii din Iasi, Muzeul Politehnic..... Link spre comentariu
victrola20 Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 La 21.01.2023 la 21:40, aurel70 a spus: Salutare! Dar autorul topicului dispune si de un aparat (player) pentru aceste inregistrari? Astfel de aparate am vazut pina acum numai la Palatul Culturii din Iasi, Muzeul Politehnic..... Da am si flasnetele tip Ariston si Phoenix , din pacate nefunctionale pe moment. Link spre comentariu
aurel70 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Cred ca e complicat de reconditionat asemenea aparate de epoca... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Mi-ar plăcea să restaurez ceva de genul....cred că doar asta n-am reparat până acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum