Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor Electrolux EOE7P31X erori F101 şi 105

ionut13

Postări Recomandate

Am și eu un cuptor Electrolux și când am dat curăţare a apărut F101 și a doua oară F105 .Nu găsesc nicăieri explicațiile erorilor.

Menționez ca cuptorul funcționează perfect .Electrolux EOE7P31X 

Eroarea dispare după ce se mai răcește. 

Apare la aprox 400°C

Editat de ionut13
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• ionut13

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nici în manual nu zice nimic de erori ?

O eroare frecventă la cuptoare e dată de contactul ce sesizează închiderea uşii. F102

Din ce am găsit pe net rapid, zice că erorile care nu sunt în tabel sunt cauzate de probleme electrice.

Adică, rezistenţă de încălzire întreruptă, punere la masă (izolaţie compromisă), etc..

În astfel de cazuri, se recomandă decuplarea siguranţei ce alimentează cuptorul şi recuplarea ei.

Dacă eroarea persistă, contactaţi serviciul de depanare Electrolux. Sau un depanator cu experienţă în electrocasnice...

Link spre comentariu
Acum 16 minute, validae a spus:

Nici în manual nu zice nimic de erori ?

O eroare frecventă la cuptoare e dată de contactul ce sesizează închiderea uşii. F102

Din ce am găsit pe net rapid, zice că erorile care nu sunt în tabel sunt cauzate de probleme electrice.

Adică, rezistenţă de încălzire întreruptă, punere la masă (izolaţie compromisă), etc..

În astfel de cazuri, se recomandă decuplarea siguranţei ce alimentează cuptorul şi recuplarea ei.

Dacă eroarea persistă, contactaţi serviciul de depanare Electrolux. Sau un depanator cu experienţă în electrocasnice...

Nu scrie nici în manual.

Ciudat ca funcționează perfect după anularea erori.

Link spre comentariu

Curăţarea pirolitică presupune supraîncălzirea cuptorului pentruun scurt timp.Verifică dacă ambele rezistenţe se încălzesc atunci când setezi să funcţioneze amândouă.Poate una e întreruptă...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări