killertv Postat Decembrie 30, 2022 Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Buna tuturor am nevoie de ub backup sau update pentru usb pentru a ridica mainboardul.La moment starteaza dar fara imagine dar arde backligh-tul si permanent clipeste ledul rosu din fata.Am incercat sa fac update cu fisiere de la alte modele dar cind ajunge la 23% apare eroare.Tipul matrcii VES430QNDL-2D-N11.Am facut backup la NAND si SPI cu programatorul in caz daca e nevoie.Merci anticipat. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 30, 2022 Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Acum 5 ore, killertv a spus: Buna tuturor am nevoie de ub backup sau update pentru usb pentru a ridica mainboardul.La moment starteaza dar fara imagine dar arde backligh-tul si permanent clipeste ledul rosu din fata.Am incercat sa fac update cu fisiere de la alte modele dar cind ajunge la 23% apare eroare.Tipul matrcii VES430QNDL-2D-N11.Am facut backup la NAND si SPI cu programatorul in caz daca e nevoie.Merci anticipat. https://files.fm/u/9z53cv2k6 Link spre comentariu
killertv Postat Ianuarie 3, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Merci mult dar din pacate acelas "software upgrade error".Cum se poate din update de scos hexul pentru nand si spi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum