Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod IRC Vortex LEDV39 VA ROG!

Eduard0421

Postări Recomandate

Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un cod IR pentru un televizor Vortex LEDV39CN06FHD. De 2 luni ma duce in disperare de cand am pus un Fire stick,si nu reusesc nici cum sa imperechez telecomanda de la Fire stick cu televizorul…Nu apare in lista Vortex,si la setari avansate im cere cod IR de 3 cifre.Am incercat cele cu 4 cifre gasite pe net dar nu merge cu nici unul.

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Eduard0421

6

• iuliantv

2

• tehtronics

1

• Florinel TV

1

1027

oricum nu cred ca va ajuta,cred ca ceea ce cere e cu totul altceva de ceea ce avem noi

si nici nu prea intelegem ce vreti dv sa faceti cu telecomanda de la fire.stick la tv vortex

mai mult ca sigur telecomanda fire.stick este bluetooth,pe cand cea de la tv e ir,doar daca cea de fire.stick stie si ir

Link spre comentariu
1 oră în urmă, iuliantv a spus:

1027

oricum nu cred ca va ajuta,cred ca ceea ce cere e cu totul altceva de ceea ce avem noi

si nici nu prea intelegem ce vreti dv sa faceti cu telecomanda de la fire.stick la tv vortex

mai mult ca sigur telecomanda fire.stick este bluetooth,pe cand cea de la tv e ir,doar daca cea de fire.stick stie si ir

Telecomanda de la fire atick are si IR,si are o functie incorporata sa imperechezi cu televizorul sa folosesti numai o telecomanda. 1027 nu merge,am incercat,de fapt ce recunoaste is coduri de 3 cifre.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări