ionut120v Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 (editat) Am fost subiectul unei asemenea tentative a doua zi de craciun. Problema e ca mi-au stressat sotia, un rezultat nedorit ar putea fi divortul. E posibil ca numerele de telefon sa provina din baze de date vandute ilicit, totusi ar putea sa sune si la nimereala. In unele conturi am numere de telefon gresite, sau care nu mai sunt in serviciu, pe sistemul de acasa nu am date de identificare, gen telefoane, adresa. Sub linux vulnerabilitea e mai mica, fishing se poate face pe orice, dar aplicatii care ruleaza remote pe linux e mai greu. Ce bagam noi singuri e furat sau vandut, desi am indoieli ca excrocheria ar avea vreo legatura cu activitatea mea pe internet, am putut verifica fara nici o problema integritatea informatiilor utilizand sistemul meu linux, tentativa a fost neprofesinista, pentru nici o informatie furnizata integritatea nu s-a verificat. Am instalat o aplicatie pe telefoane. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.callapp.contacts&hl=en_US&gl=US ,dar nu ma descurc cu ea, am vazut ca in cazul cartelelor prepay folosite pe moment nu ajuta, ea cauta informatii despre apelant pe net, daca nu exista nu e de nici un ajutor. Sunt interesat de un sfat, o aplicatie de inregistat apel automata, usor de folsit si de incredere care sa inregisreze automat orice apel. Editat Decembrie 29, 2022 de ionut120v Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Nu am înțeles absolut nimic. Se divorț? Ce curier? Ce legătură are linux-ul? Voi chiar dați importantă la toate rahaturile? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Amanta nu intră în ecuație ? Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Acum 3 minute, Stefan a spus: Nu am înțeles absolut nimic. Ce divorț? Ce curier? Ce legătură are linux-ul? Inseamna ca nu ai fost atent in clasa cand vorbea doamna profesoara! Topicul este la diverse, deci .... ce te plangi ca nu intelegi absolut nimic? Este normal! Nici eu nu am inteles nimic, dar macar nu pun intrebari! Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 E triunghi amoros, real sau nu, ce nu pricepeti? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Îmi pare rău să aud asta. Divorțul poate fi o experiență dificilă și emoțională pentru ambele părți. Este important să vă asigurați că aveți sprijinul emoțional necesar în acest timp dificil și să discutați cu un avocat sau cu un consilier pentru a vă ajuta să înțelegeți opțiunile și să luați deciziile care sunt cele mai bune pentru dvs. și familia dvs. Dacă aveți copii, este important să le acordați atenție specială și să vă asigurați că sunt înțeleși și îngrijiți în timpul procesului de divorț. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Daca inteleg bine, smecherii au inselat sotia prin metoda asta si tu vrei sa divortezi din aceasta cauza ? Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Acum 8 minute, maresaldeflota a spus: Îmi pare rău să aud asta. Divorțul poate fi o experiență dificilă și emoțională pentru ambele părți. Este important să vă asigurați că aveți sprijinul emoțional necesar în acest timp dificil și să discutați cu un avocat sau cu un consilier pentru a vă ajuta să înțelegeți opțiunile și să luați deciziile care sunt cele mai bune pentru dvs. și familia dvs. Dacă aveți copii, este important să le acordați atenție specială și să vă asigurați că sunt înțeleși și îngrijiți în timpul procesului de divorț. Maresale, esti casatorit? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Există multe aplicaţii de înregistrat convorbirile automat, pe una (Call recorder) o folosesc de ceva timp. Chiar îmi e de ajutor, de multe ori uit ce adresă mi-a zis cutare, sau chiar numele cu care s-a recomandat un interlocutor pe care nu-l cunoşteam. Referitor la tentativele de fraudă, am primit multe chestii din astea, una chiar recent.Eram ,,înştiinţat,, că am de primit un colet de la un furnizor necunoscut (!!!) şi trebuia să dau click pe un anume link pentru a urmări starea livrării.Bineînţeles că am şters mesajul şi mi-am văzut de ale mele... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Apropo de înregistrarea apelurilor, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder E foarte bună. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Acum 49 minute, merck a spus: Inseamna ca nu ai fost atent in clasa cand vorbea doamna profesoara! Topicul este la diverse, deci .... ce te plangi ca nu intelegi absolut nimic? Este normal! Nici eu nu am inteles nimic, dar macar nu pun intrebari! Diverse, diverse dar să înțelegem și noi ceva. Până și în cârciumă se înțelege lumea până când ... nu se mai înțelege. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Tentativa de excrocherie se sesizează la organul de Miliție,la telefon 955,nu la Bodega .Noi cum să-l ajutăm? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 30, 2022 Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Norocoși mai sunt unii...pe mine m-au abordat ca fiind din partea băncii rfz, chiar de doua ori, dar nevasta-mea a rămas de neclintit. E drept ca și eu am ignorat mesajele și le-am raportat drept spam, după care le-am șters, dar nu cred ca asta sa fi avut asa mare influență. Nah, ce sa zic, e liber acum și la consumul de alcool și alte alea. Mai fumează oamenii, dar trece el și anul nou, și toate reintra in normal. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 30, 2022 Partajează Postat Decembrie 30, 2022 I-o fi zis curierul ca are de adus o instiintare de plata pentru un credit/pensie alimentara, etc. Altfel nu vad legatura cu un posibil divort. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 30, 2022 Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Curierul nu zice exact ce aduce, doar unii poștași mai curioși bănuiesc când e ceva de la ANAF dar nici aia nu pot știi că e pensie alimentara sau alte bazaconii. In plus dacă consoarta e atât de inteligenta să de crezare lamorice.tampenie prin telefon atunci poate că e mai bine așa. Desigur asta e valabil doar daca nu cumva autorul subiectului e glumeț sau a încurcat cantitățile de apă cu alea de alcool. Link spre comentariu
Postări Recomandate