Jucatorul Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Salut am achiziționat o stație auto de 2400w și un subwoofer de 800w și as vrea sa le montez în casa ce sursa îmi puteți recomanda (nu ma refer la sursa de pc) sursa tip adaptor sau dacă nu mar ajuta sa știu câți amperi îmi trebuie la adaptor pentru a alimenta stația? Link spre comentariu
Jucatorul Postat Decembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Jucatorul a spus: Salut am achiziționat o stație auto de 2400w și un subwoofer de 800w și as vrea sa le montez în casa ce sursa îmi puteți recomanda (nu ma refer la sursa de pc) sursa tip adaptor sau dacă nu mar ajuta sa știu câți amperi îmi trebuie la adaptor pentru a alimenta stația? Ma refer la adaptor și nu la specificații ci la tip https://koloreno.ro/surse-de-alimentare/surs-de-alimentare-modular-12v-250w-20a-ip20?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=1885653633&gclid=CjwKCAiA76-dBhByEiwAA0_s9Sq2itygZwmpBM2XmfnssojAIQMmN27RaC3tGv3ImRisCo_P7c5fXhoCDmQQAvD_BwE *stația este tot de 800w Editat Decembrie 28, 2022 de Jucatorul Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Ar fi bine de ştiut câţi Waţi reali au acele amplificatoare.Fiindcă nici pe departe puterile alea nu-s reale sau realiste.Ar trebui sute de Amperi dacă ar fi real ce scrie acolo.Nici dacă am considera puterile date ca ,,Waţi muzicali,, nu ar fi credibili... Ca să ai totuşi o marjă de siguranţă, caută o sursă de server, capabilă să dea măcar 100A...era cineva pe forum ce vindea aşa ceva, destul de ieftin... Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 1 oră în urmă, Jucatorul a spus: Salut am achiziționat o stație auto de 2400w și un subwoofer de 800w și .... 1 oră în urmă, Jucatorul a spus: *stația este tot de 800w 2400 sau 800 ? Tu numesti sursa de alimentare "adaptor" ? Este gresit si produce confuzii. Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Cu o sursa de server te pot ajuta și eu. Link spre comentariu
George Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Unul din modelele mele favorite de amplificatoare de mii de watti NEreali e cel din poze. Doar pcb-ul are 32 cm lungime. Interiorul e impresionant desigur. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Pe ce porcarii pot sa ia unii o gramada de bani... Intrebare pentru autorul topicului: Pentru ce D-zeu ai folosi un amplificator pentru auto in casa? Presupunand cei 800W putere reala si luand in calcul randamentul sursei si al amplificatoarelor dinauntru, ai nevoie de o sursa de 12V capabila de minim 100A continuu. Ai idee ce cabluri trebuie pentru curentul asta? Nici nu vreau sa ma apuc sa calculez pentru 2400. PS: Din propria experienta cu depanare si instalare de amplificatoare auto, as putea spune ca este poate cel mai mincinos domeniu din audio, ne bucuram ca scrie pe carcasa muuuulte sute de W, dar inauntru e un convertor anemic care abia tine 2x25-2x28V, 2 conzi obositi de 1-2,2mF, si niste tranzistori finali de care n-a auzit nimeni. Amplificatoare alimentate din retea si de puteri reale de cateva sute de W se gasesc pana si la sub 1000 de lei ( ca nu-s stralucite e alta discutie ), deci nu stiu de ce ne-am bate capul cu improvizarea in casa a unui sistem pentru masina. Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Desi ultima intrebare pusa de Marian era de fapt retorica, exista si rasunsuri la ea: 1. Pt ca nu se pricepe deloc in domeniu. 2. Pt ca le are deja. 3. (derivat din pct 1) - pt ca isi inchipuie ca va avea bubuiala visata cu cateva zeci de lei. George - excelent exemplul dat Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 n-am mai vazut la nici un forum "disperarea" asta de a taia tot elenul si initiativa .... a pus o intrebare si asteapta sfaturi nu motivatii negativiste HDS3000PS12 XP POWER - Power supply: switched-mode | 3000W; 12VDC; 250A; OUT: 1; 5.25kg | TME - Electronic components asta e perfecta! deocamdata n-au pe stoc, probabil mai pun si altii "statia" de pe te de i sau Be eM Ve in casa si au epuizat stocu'.... pui sursa, o ajustezi la 13.6V, pui o baterie de 12V/minim 50AH langa statie in paralel pe alimentare si gata ti-ai facut damblaua. Link spre comentariu
Jucatorul Postat Decembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Acum 12 ore, validae a spus: Ar fi bine de ştiut câţi Waţi reali au acele amplificatoare.Fiindcă nici pe departe puterile alea nu-s reale sau realiste.Ar trebui sute de Amperi dacă ar fi real ce scrie acolo.Nici dacă am considera puterile date ca ,,Waţi muzicali,, nu ar fi credibili... Ca să ai totuşi o marjă de siguranţă, caută o sursă de server, capabilă să dea măcar 100A...era cineva pe forum ce vindea aşa ceva, destul de ieftin... Mi-am dat seama că nu e ce trebuie așa că am anulat comanda și rămân pe statia mea de 200w Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Într-adevar, mai bine o încurajare din asta de peste 1700 iepuroi pe bucata sursa decât "disperarea tipica elforum" ;-) Link spre comentariu
Jucatorul Postat Decembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Acum 13 ore, Jucatorul a spus: Ma refer la adaptor și nu la specificații ci la tip https://koloreno.ro/surse-de-alimentare/surs-de-alimentare-modular-12v-250w-20a-ip20?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=1885653633&gclid=CjwKCAiA76-dBhByEiwAA0_s9Sq2itygZwmpBM2XmfnssojAIQMmN27RaC3tGv3ImRisCo_P7c5fXhoCDmQQAvD_BwE *stația este tot de 800w Acum 8 ore, George a spus: Unul din modelele mele favorite de amplificatoare de mii de watti NEreali e cel din poze. Doar pcb-ul are 32 cm lungime. Interiorul e impresionant desigur. Exact asta l-am comandat dar mi-am dat și eu seama că nu e de 2400 și am anulat comanda Acum 13 ore, Jucatorul a spus: Salut am achiziționat o stație auto și un subwoofer și as vrea sa le montez în casa ce sursa îmi puteți recomanda (nu ma refer la sursa de pc) sursa tip adaptor sau dacă nu mar ajuta sa știu câți amperi îmi trebuie la adaptor pentru a alimenta stația? Acum 13 ore, Jucatorul a spus: Salut am achiziționat o stație auto și un subwoofer de și as vrea sa le montez în casa ce sursa îmi puteți recomanda (nu ma refer la sursa de pc) sursa tip adaptor sau dacă nu mar ajuta sa știu câți amperi îmi trebuie la adaptor pentru a alimenta stația? Acum 24 minute, maxim_sedilec a spus: n-am mai vazut la nici un forum "disperarea" asta de a taia tot elenul si initiativa .... a pus o intrebare si asteapta sfaturi nu motivatii negativiste HDS3000PS12 XP POWER - Power supply: switched-mode | 3000W; 12VDC; 250A; OUT: 1; 5.25kg | TME - Electronic components asta e perfecta! deocamdata n-au pe stoc, probabil mai pun si altii "statia" de pe te de i sau Be eM Ve in casa si au epuizat stocu'.... pui sursa, o ajustezi la 13.6V, pui o baterie de 12V/minim 50AH langa statie in paralel pe alimentare si gata ti-ai facut damblaua. Nu vreau cu baterie in casa Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 24 minutes ago, Jucatorul said: Exact asta l-am comandat dar mi-am dat și eu seama că nu e de 2400 și am anulat comanda Uite cum arata si cat costa un amplificator auto ceva mai serios: https://bound4sound.ro/shop/amplificatoare/1-canal/clasa-d/amplificator-auto-trf-lv-2000-1d/ 44 minutes ago, maxim_sedilec said: n-am mai vazut la nici un forum "disperarea" asta de a taia tot elenul si initiativa Nu-i despre taierea nici unui elan si nici initiativa, ci despre educarea in adoptarea solutiilor optime, despre urmarea cailor batatorite de altii. In cazul de fata marea "initiativa" era despre a irosi cateva sute de lei pe o porcarie numita eufemistic amplificator, si de a mai irosi alte minim cateva sute de lei pe sursa de alimentare. Rezultatul final ar fi fost un sistem audio mult prea scump pentru performantele sale, bani multi cheltuiti pe cateva zeci de W. Cu banii aia ( pe amplif auto si sursa necesara ) se poate cumpara un amplificator clasic cu alimentare de la priza, cu putere mult peste ce ar fi stiut acel amplif auto minune. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Am gasit un site care prezinta puterea reala pentru diferite amplificatoare auto: https://amp-performance.de/en/measurement-results.html Pentru amplificatorul de mai sus se gasesc datele aici: https://amp-performance.de/en/996-Auna-AB-450.html Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Interesant site-ul. Oricum masurarea puterii se poate face rapid si usor daca se detine osciloscop. Sau se masoara ramurile de alimentare disponibile si se poate calcula estimativ cam care e puterea maxima. Link spre comentariu
Postări Recomandate