Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"can not find cable, check cable setup"

Razvan1203

Postări Recomandate

Buna! Sunt nou in domeniul FPGA. Folosesc placa Nexys A7 100T și încerc să rulez primul meu cod în Verilog prin
Xilinx ISE 14.7. Totul a mers așa cum ar trebui (codul, fișierul .ucf, Synthesize-XST, Implement Design,
Generate Programming File toate verzi, fără avertismente sau erori) cu excepția unui ultim lucru... nu se poate conecta
prin cablu micro usb. Primesc eroarea: „can not find cable, check cable setup". Mentionez ca am incercat cu alt cablu

si se intampla la fel. Mentionez si ca se aprinde butonul de power, deci cumva curentul circula de la laptop la placa.

Ce ar trebui să fac? Va rog ajutati-ma, este extrem de frustrant sa nu pot
implementa un cod foarte simplu. Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• core

1

• Razvan1203

1

Top autori în acest subiect

Exista multe cabluri micro USB care nu contin decat cele doua fire de alimentare, nu si cele doua de date. Daca este cablu original venit cu programatorul, banui ca nu exista problema sa nu fie cu date, dar daca ai gasit un cablu de la altceva, verifica intai ca are liniile de date include, cu un telefon, camera foto sau card reader, unde ar trevui sa vezi continulul discului virtual expus de acel aparat conectat.

Daca iti face refresh la fereastra in device manager, cand pui si scoti cablul conectat la placa, atunci e cablu de date.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări