Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reflector rgb cu leduri China

ionel sm

Postări Recomandate

Am cumparat un reflector de 50W dupa un sait.A functionat 3 seri si a decedat .Acum se aprinde numai culoarea albastra.Este alcatuit din 10 coloane a cate 5 leduri repartizate in felul urmator. 3col___rosu   ,3col___verde si 4col.....albastru.    Probabil ledurile albastre au supravetuit din cauza ca sunt mai multe.Am facut un control cu un tester leduri care se folosesc la TV. Am gasit un led rosu si unul albastru intrerupt. Mie mi-arata ca un led se alimenteaza la cca 18v ???  ledurile sunt 2835.Cum identific ce leduri sunt ,de unde cumpar  si daca se poate face vre-o modificare sa nu le mai busasca. Astep un sfat de la dvs.     Va doresc sarbatori fericite in continuare.https://www.joom.com/ro/products/61e930491a051e011582bc9b?variant_id=61e930491a051ea31582bc9e

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

1

• ionel sm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bucura-te ca ti-au tinut atat de mult. Mai cumpara inca unul, iti va tine tot atat.

In rest faci rost de codul ledului, cauti parametrii incatalog/DS si cu acelas cod cumperi leduri de inlocuire.

Sa nu ma intrebi  insa cum faci rost de codul ledului, deja ti-am raspuns la destule nedumeriri.

Pe viitor mai intai citesti aici destule pagini din care sa inveti ca nu iei produse incerte fara cod si DS; si ca banii dati pe chinezisme led sunt cel mai bine investiti pentru ca nu ai dubii - adica sigur sunt pierduti de pomana (fara dubii).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări