dan cod Postat Decembrie 24, 2022 Partajează Postat Decembrie 24, 2022 Am găsit aparatul asta. Nu găsesc nimic date despre el. Oare la ce o fi bun? Are o întrare BNC, difuzor și mufa de casca și comutator cu 3 domenii(o sa fac o poza și cu fata) Am reușit sa fac o poza cu fața. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 27, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2022 E clar. Ma gândeam eu ca nu este nimic pe net despre el. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Aţi cuplat o sursă de semnal prin intrare să vedeţi ce indică ? Pare un monitor de nivel al semnalului audio. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 27, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Acum 9 minute, validae a spus: Aţi cuplat o sursă de semnal prin intrare să vedeţi ce indică ? Pare un monitor de nivel al semnalului audio. Asta vreau sa fac sa cuplez o sonda pentru semnal audio sa vad cum se aude. Nu am apucat încă. Cred ca va fi bun de,, audio signal tracer,, Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 (editat) Eu cred că e mai degrabă un detector cu ultrasunete pentru ... ceva. La intrare se conectează senzorul propriu zis - probabil un microfon pentru ultrasunete. Google returnează mai multe scule asemănătoare ca aspect pentru testarea conductelor de abur sau pentru alte utilizări iar TLV este o companie care se ocupă, printre altele, cu tot felul de componente pentru transportul aburului. EDIT A postat și colegul în timp ce mă ”documentam” pe G. Editat Decembrie 27, 2022 de UDAR Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 S-ar putea sa fie un aparat pentru verificarea etanseitatii la nave. Mai are o chestie (am eu una) care arata ca o ... mina marina. Asta emite ultrasunete, se lasa in compartimentul pe care vrei sa-l verifici si cu scula pe care o ai "mirosi" pe la imbinari, usi, si alte chestii. Daca nu e etans ultrasunetele trec si le simte aparatul ala. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Nu, nu aparatul din subiect emite, ci cel pe care-l am eu. Mie imi lipseste receptorul. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 27, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2022 1 oră în urmă, yo9hrb a spus: Nu, nu aparatul din subiect emite, ci cel pe care-l am eu. Mie imi lipseste receptorul. O poza cu emițătorul? Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Este un defectoscop cu ultrasunete pentru sisteme cu aburi. Producatorul nu-l mai are în liste. Necesita un microfon pt ultrasunete si, din câte am vazut la aparate asemanatoare, permite ascultarea unei benzi de ultrasunete translatata în audio. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2022 Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Cu alte cuvinte, transformă un ,,fâsâit,, ultrasonic de la scăpări prin fisuri mici în frecvenţă audibilă şi indică vizual prezenţa ultrasunetelor. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 La 27.12.2022 la 19:22, dan cod a spus: O poza cu emițătorul? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Acum 37 minute, yo9hrb a spus: Multumesc pentru poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum