Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audio visual checker

dan cod

Postări Recomandate

Am găsit aparatul asta. Nu găsesc nimic date despre el. Oare la ce o fi bun?

Are o întrare BNC, difuzor și mufa de casca și comutator cu 3 domenii(o sa fac o poza și cu fata) 

IMG-20221224-115733.jpg

Am reușit sa fac o poza cu fața. 

IMG-20221224-141555.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• yo9hrb

3

• validae

2

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 9 minute, validae a spus:

Aţi cuplat o sursă de semnal prin intrare să vedeţi ce indică ? Pare un monitor de nivel al semnalului audio.

Asta vreau sa fac sa cuplez o sonda pentru semnal audio sa vad cum se aude. Nu am apucat încă. Cred ca va fi bun de,, audio signal tracer,, 

Link spre comentariu

Eu cred că e mai degrabă un detector cu ultrasunete pentru ... ceva. La intrare se conectează senzorul propriu zis - probabil un microfon pentru ultrasunete.  Google returnează mai multe scule asemănătoare ca aspect pentru testarea conductelor de abur sau pentru alte utilizări iar TLV este o companie care se ocupă, printre altele, cu tot felul de componente pentru transportul aburului. 

EDIT A postat și colegul în timp ce mă ”documentam” pe G.

Editat de UDAR
Link spre comentariu

S-ar putea sa fie un aparat pentru verificarea etanseitatii la nave. Mai are o chestie (am eu una) care arata ca o ... mina marina. Asta emite ultrasunete, se lasa in compartimentul pe care vrei sa-l verifici si cu scula pe care o ai "mirosi" pe la imbinari, usi, si alte chestii. Daca nu e etans ultrasunetele trec si le simte aparatul ala.

Link spre comentariu

Este un defectoscop cu ultrasunete pentru sisteme cu aburi. Producatorul nu-l mai are în liste. Necesita un microfon pt ultrasunete si, din câte am vazut la aparate asemanatoare, permite ascultarea unei benzi de ultrasunete translatata în audio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări