terente Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 are cineva cablajul de la un mag kashtan-1 cel cu vumetre verzi VFD Daca are cineva si poate sa posteze aici sa o faca . Multumesc anticipat Stima gafincu adrian Link spre comentariu
terente Postat Decembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2007 nu are nimeni incerc si eu sa pun pe picioare magul acesta dar nu reusesc ma chinui de cel putin o saptamana daca vrea cineva sa ma ajute adresa mea de messenger este terente_sv_101 Link spre comentariu
terente Postat Decembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2007 va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat Am un magnetofon kashtan care a murit intr-o buna zi cu totul adica nu mai spune nimik pe nici un canal , pana la urma am reusit sa fac un canal sa mearga la puterea reala dar celalalt nu vrea deloc sa se miste se in calzeste un tranzistor final din modulul final al canlului respectiv si se aude un brum foarte mare in boxe .Ce sa fac in cazul asat ce sa verific ? Link spre comentariu
terente Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 se poate inchide Multumesc de gazduire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum