Vizitator emipop Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 vreau sa construiesc un difuzor fara fir. difuzorul e mic de tot. mai mic decat o moneda de 1000 lei. din cate am citit eu pe net e nevoie de un transductor si un wireless earpiece. Acest transductor(termen preluat din engleza) trebuie sa fac urmatoarea chestie :transductor converts the audio output of the radio into a magnetic field that inductively couples to the pickup coil in the wireless earphone.Insa habar nu am din ce e facut si ce schema are. casca trebuie sa fie super mica si pe langa difuzor si baterii trebuie sa mai contina ceva. In partilea astea pe care nu le stiu speram sa ma ajutati voi, gasca de pe izatech! Distanta dintre cele 2 componente e destul sa fie 30 de cm asa ca nu e nevoie de putere mare de transmisie. Orice ajutor e binevenit. Va rog, fara comentarii pe langa subiect!! Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Signal to Noise 56 dB @ 2000 Hz• Amplifier Type Integrated Circuit, Class A• Receiver Type Magnetic• Battery 1.4 V Mercurry Cell• RM 312 or equivalent Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 nimic ? nici cel mai mic indiciu? Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Tu de fapt ce vrei sa construiesti?... un sistem asemanator cu cel prezentat aici: http://www.professionalsound.com/catalog/induct.htm ... ? 8) Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 aha. exact aia vreau sa fac. any ideeas for the scheme?? Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 am cautat pe tot site-ul lor si evident nu am gasit nici o schema, desi au ceva manuals pe acolo! tot am nevoie de o schema. macar acuma se stie despre ce vorbesc! Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 ...acum nu vreau sa te dezamagesc... dar sa stii ca nu schema este problema, ci realizarea practica, deoarece pentru a mentine un curent mic de alimentare si pentru a permite miniaturizarea se folosesc microcircuite proiectate si realizate special pentru acest gen de aplicatii... cauta de exemplu scheme de proteze auditive, cele care folosesc doar 1.5V ca tensiune de alimentare si apoi se adapteaza o microbobina pentru captarea campului magnetic produs de catre emitator... Link spre comentariu
Vizitator m_mayday Postat Februarie 28, 2005 Partajează Postat Februarie 28, 2005 nu stiu exact tu ce vrei dar se poate face o schema in infrarosu.am una acasa de genul asta.daca te incanta sau daca o vrea cineva sper sa nu uit data viitoare sa o aduc (nu am net acasa) dar pt orice eventualitate mai aduceti-mi aminte (lasati un mesaj sau dati un mail ceva) incearca asta (asa vrei?) http://www.bobtech.home.ro/catalog/head ... index.html Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 nu la asta ma gandeam. ce caut eu este o casca mica care se pune in ureche, ceea ce inseamna ca e ff mica! Link spre comentariu
sifor Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 Adica pentru copiat la examene ! Bravos !Don Mario Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Martie 31, 2005 Partajează Postat Martie 31, 2005 nu neaparat. Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 31, 2005 Partajează Postat Martie 31, 2005 Adica pentru copiat la examene ! Bravos !Don Mariocare are asa ceva...??? si mi-l imprumuta si mie...numa pt vreo 2-3 zile..pls....(DA SA NU SE VADA,. CA DACA MA PRINDE...)NU E GLUMA!!! Link spre comentariu
bogdanm Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 care are asa ceva...??? si mi-l imprumuta si mie...numa pt vreo 2-3 zile..pls....(DA SA NU SE VADA,. CA DACA MA PRINDE...)Un pic off-topic, dar nu am putut rezista http://antiexamen.uv.ro/PS: NU e site-ul meu si nu il cunosc pe intreprinzator Ideea insa, dincolo de implicatiile ei, mi s-a parut interesanta.On-topic: e greu spre imposibil sa faci ceva atat de miniaturizat acasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum