modoran Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Eu am masurat 3,5 -4A la casetofoane auto cu etaj final in punte, doua difuzoare de 4 ohmi ca sar ina ( 2 canale, nu toate 4 ) la tensiune de 14V stabilizat alimentare. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Era vorba despre curentul de varf tras din alimentare, nu de cel mediu, si este direct proportional cu tensiunea de alimentare. Ala se masoara destul de dificil datorita filtrarii de pe placa player-ului care are un efect de mediere, mai ales pe semnal muzical. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Casetofonu ala va functiona in parametri pe radio cu o astfel de sursa? Eu ma cam indoiesc... Link spre comentariu
Dxxx Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 @Marian Sigur ai dreptate, eu nu am mai demontat demult asa-ceva. Insa "pe vremea mea" erau varaiante cu iesire in punte, evident 2 canale, unele mergeau chiar cu sarcina de 2 Ohmi. De multe ori nu puteau fi "duse" de instalatia standard de pe masina, care are fire suficient de groase de la natura si trebuia ca sa decuplezi suplimentar cu condensatoare semnificative sau chiar supercapacitori... Si cand discuti de chinezisme specificatia de pe eticheta de 15A ramane doar ceva scris pe eticheta, se poate ca real valoarea sa fie de numai 5A. Daca vroia ceva cu concordanta intre eticheta si realitate la acelas magazin existau surse MeanWell, una de 12A spre exemplu... dar la cu totul alt pret. Oricum asta este mai mult teorie si ramane clar ca nu prea exista motive PLAUZIBILE sa faci o astfel de modificare cand exista aparate dedicate care aduc rezultate mai bune ... dar posibil ca niste detalii particulare sa justifice o astfel de abordare. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Merg foarte bine cu surse in comutatie decente. Poate pe unde medii sa fie probleme dar cine mai foloseste? Receptia unui radio/cd/casetofon auto cum sunt cele care echipeaza din fabrica autovehiculele este mult peste orice radiou “din plastic” sau multe dintre tunerele/amplitunerele de casa( nu toate). Tin minte ca la tara acum multi ani foloseam radio cd auto pentru ca cele obisnuite nu prindeau nimic . Posturile erau mai putine si releele la fel. Link spre comentariu
eos Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 La 28.12.2022 la 15:24, Mihai85 a spus: Receptia unui radio/cd/casetofon auto cum sunt cele care echipeaza din fabrica autovehiculele este mult peste orice radiou “din plastic” sau multe dintre tunerele/amplitunerele de casa( nu toate). Nu uitati ca la mai toate radio/cd-urile auto se afla si un amplificator in antena Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum