dalu Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 Cu ce codec sau plyer se poate vedea acest format ?? Cu nici un player instalat pe calc nu merge. La o prima cautare ( superficiala- e drept ) pe net n-am obtinut nici un rezultat concret. E vorba de filmul WAR cu Jet Li.( 2007 ) :smt017 :smt017 :smt102 :smt102 Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 ai incercat si cu VLC player? Asta deobicei deschide cam toate formatele .. ca si codec Ffdshow mi-a deschis iarasi cam orice format folosind bsplayer Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 ai incercat si cu VLC player? Asta deobicei deschide cam toate formatele .. ca si codec Ffdshou mi-a deschis iarasi cam orice format folosind bsplayer Nu merge nici cu VLC-Player. :smt087 :smt086 :smt085 :smt090 Link spre comentariu
rimache Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 Eu as incerca cu playerul de la ei: http://www.free-codecs.com/download/DivX_Player.htm P.S. - sa ne spui si noua cand rezolvi. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 dalu, deschide filmul cu Gspot.nu, nu e player, e un utilitar care o să-ţi spună exact cu ce codec a fost comprimat filmul ăla, apoi dai serci pe gogu cu ce afli din el.eu aşa fac de fiecare dată când mă pupă vaca cu vre-un film codat exotic...ffdshow e general, deoarece se bazează pe cod comun tuturor codecurilor (oricât ar părea de ciudat, nici un codec nu e radical diferit de celelalte).vlc este bun pentru că "ştie" să caute şi singur codecul necesar pe net... dar trebuie să-i dai voie pentru asta. (teoretic, şi media player ştie asta, însă de obicei o face ca să ia cod DRM... altă posibilitate de infiltrare cu mâna voastră de viermi sau spyware!!!)în fine, un film imposibil de rulat, sau care cere la modul imperativ să vă logaţi pe nush ce pagină ca să instalaţi nush ce codec minune e 100% poartă de worm/spyware. mai clar, v-o faceţi cu mâna voastră!!!!ultimul codec real de care ştiu, e celebrul mp4, dar şi ăla e doar o optimizare a lui mpeg2...mkv/matroska NU e codec, ci "container multimedia".adică un fel de zip/rar pentru filme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 dalu, deschide filmul cu Gspot. L-am deschis cu Gspot si-mi da eroare totala si audio si video.!!!!! în fine, un film imposibil de rulat, sau care cere la modul imperativ să vă logaţi pe nush ce pagină ca să instalaţi nush ce codec minune e 100% poartă de worm/spyware. mai clar, v-o faceţi cu mâna voastră!!!! Cu Total Media Player mi se descide o imagine care ma trimite sa downloadez la dracu-n praznic nu stiu ce codec. . Am impresia ca @Mifty are dreptate, filmul e fake si incearca sa-mi bage malware sau cine stie ce in calc. O sa-l sterg, merci pentru indicatii tuturor !!! Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 Acuma am vazut si eu topicul asta.E fake cu siguranta :smt001 Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 Corect, cum a zis radue, sint multe facaturi pe huburi cind apare un film nou. Cred ca unii vor cu orice pret sa se laude ca-l au si trintesc un fisier defect ca sa-l ia fraierii. E o mentalitate de manelist. Nu strica sa-l scanezi cu un antivirus. :axe: P.S. Eu astept de regula cite o luna pina apare filmul rapit de pe dvd, nu ma incurc cu furaciuni din cinema cu camere sau tel mobile. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 mai nou si filmele trase sin cinema au in componeta titului 'dvd rip' :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 Corect, cum a zis radue, sint multe facaturi pe huburi cind apare un film nou. Cred ca unii vor cu orice pret sa se laude ca-l au si trintesc un fisier defect ca sa-l ia fraierii. E o mentalitate de manelist. Nu strica sa-l scanezi cu un antivirus. :axe: P.S. Eu astept de regula cite o luna pina apare filmul rapit de pe dvd, nu ma incurc cu furaciuni din cinema cu camere sau tel mobile. 1. Nu folosesc huburi, folosesc torrente. 2. Fraier o fi cineva din familia ta ...sau poate chiar tu. Stai calm si nu te mai arunca ca proasta la p*la in orce topic. :axe: :axe: Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 daca este fisier de 700M codat divx si nu poate fi citit cu vlc player, este defectin principiu daca iei ceva de pe torente romanesti , la acel torent exista comentarii ale userilor care dezvaluie daca fisierul e defect sau nudaca insa e luat de pe torente straine , poate sa fie fake fara nici o jena din partea celui care l-a postatps : dalu364 , zal nu de tine vorbea , te-ai suparat degeaba pe el :smt003 Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 dalule nu te inteleg, ai probleme acasa? Nu-mi aduc aminte sa te fi jignit vreodata. Esti prost crescut. :smt021 :smt075 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 dalule nu te inteleg, ai probleme acasa? Nu-mi aduc aminte sa te fi jignit vreodata. Esti prost crescut. :smt021 :smt075 Multe nu intelegi tu dar te bagi aiurea-n seama. Fa bine pe viitor si evita sa mai postezi in topicurile pe care le initiez eu ............niciodata nu esti on topic, incerci sa fi spiritual ...dar esti jalnic.. Cand o fii Pastele Cailor si ti-oi cere vreo parere personala, nu te sfii si posteaz-.o....dar pana atunci iti sugerez sa te abtii. Iar in ceea ce priveste proasta crestere, cred ca fiul mamei tale e ala de care zici mai sus. Daca mai ai ceva sa-mi spui , iti sugerez sa foloseste PM, sau daca ai chef de cearta, putem merge pe un canal mirc, unde ne putem injura cat vrei. Nu te salut. :smt097 :smt097 :smt097 Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 ca să vă calmaţi amândoi, închid topicul!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate