PsychoPala Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Buna ziua. Am avut o problema cu un televizor vortex si tot cautand solutii pe google am gasit un dump pentru el. Doar ca am fisierul pe stick lam instalat si acum imaginea este invers plus ca meniul acum se vede foarte ciudat ( nu arata toate culorile). Ma poate ajuta cineva va rog cu un dump exact pentru acest model ? Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Se spune main si ecran ... Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Omul nu-i de meserie, nu stie ce-s alea ... A gasit si el un soft pe net, pus pe stick si gata, credea ca-si repara tv-ul, dar a avut ghinion. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 6 minute, modoran a spus: Omul nu-i de meserie, nu stie ce-s alea ... A gasit si el un soft pe net, pus pe stick si gata, credea ca-si repara tv-ul, dar a avut ghinion. Treabuia mai rau sa il strice de tot, unde nu sti nu te bagi, dar la noi oameni baga nasul unde nu trebuie si apoi vine la atelier si spune ca nu a umblat la el si apoi spune ca nu esti meserias si ca habar nu ai sa repari, astfel de oameni ii ignor Link spre comentariu
PsychoPala Postat Decembrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Citat Treabuia mai rau sa il strice de tot, unde nu sti nu te bagi Ai fost de mare ajutor, merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum