Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar EMMC programat pentru Sony kd49x8005c

gigione01

Postări Recomandate

Asa cum spune si titlul,

Cumpar EMMC programat pentru un tv android Sony kd49x8005c.

Nu ofer mai mult de 100 ...150 lei pentru piesa scrisa si mai pot oferi inca 100 lei pentru montaj.

Daca se poate face si Netflix si/sau CAS ar fi OK.

Rog  ”meseriasii” cu preturi de Logan second-hand sa treaca mai departe si sa nu polueze ca de obicei astfel de anunturi!

Multumesc pentru intelegere si rog un moderator sa ia atitudine daca e cazul!

E un coleg care vinde cu 100 lei pe OLX ,am incercat dar din cauza firmei de curierat  am avut o discutie cu acuzatii .

Omul s-a dovedit a fi corect,curieratul a trimis alt colet la el si eu am interpretat ca find inselaciune!

emmc.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigione01

4

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, Stefan a spus:

https://www.elforum.info/topic/143265-h26m52103fmr/page/2/

Finalitatea discuției cu acest utilizator?

Topicul acela e inceput in 2020,preturile sunt modificate intre timp,oricum mai mari decat ce as dori eu-cerea 400 lei atunci cu montaj

In momentul cand am intrebat,nu avea memorii.

Cand dansul a avut memorii,eu trimisesem placa la reparat la Dixon,la Rasnov-si s-a intamplat partea cu incidentul creat de firma de curierat.Dupa cca 45 de zile mi-am recuperat cu greu placa si acum caut intai sa o repar la pret decent.In caz ca preturile raman mari(fara motiv dpmv) , voi lua hotararea sa vand componentele functionale la preturile pietei.

Am luat legatura si cu dl.Sergiu si am considerat ca pretul pentru reparatie e mare!

Editat de gigione01
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări