gigione01 Postat Decembrie 20, 2022 Partajează Postat Decembrie 20, 2022 Asa cum spune si titlul, Cumpar EMMC programat pentru un tv android Sony kd49x8005c. Nu ofer mai mult de 100 ...150 lei pentru piesa scrisa si mai pot oferi inca 100 lei pentru montaj. Daca se poate face si Netflix si/sau CAS ar fi OK. Rog ”meseriasii” cu preturi de Logan second-hand sa treaca mai departe si sa nu polueze ca de obicei astfel de anunturi! Multumesc pentru intelegere si rog un moderator sa ia atitudine daca e cazul! E un coleg care vinde cu 100 lei pe OLX ,am incercat dar din cauza firmei de curierat am avut o discutie cu acuzatii . Omul s-a dovedit a fi corect,curieratul a trimis alt colet la el si eu am interpretat ca find inselaciune! Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 20, 2022 Partajează Postat Decembrie 20, 2022 https://www.elforum.info/topic/143265-h26m52103fmr/page/2/ Finalitatea discuției cu acest utilizator? Link spre comentariu
gigione01 Postat Decembrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Stefan a spus: https://www.elforum.info/topic/143265-h26m52103fmr/page/2/ Finalitatea discuției cu acest utilizator? Topicul acela e inceput in 2020,preturile sunt modificate intre timp,oricum mai mari decat ce as dori eu-cerea 400 lei atunci cu montaj In momentul cand am intrebat,nu avea memorii. Cand dansul a avut memorii,eu trimisesem placa la reparat la Dixon,la Rasnov-si s-a intamplat partea cu incidentul creat de firma de curierat.Dupa cca 45 de zile mi-am recuperat cu greu placa si acum caut intai sa o repar la pret decent.In caz ca preturile raman mari(fara motiv dpmv) , voi lua hotararea sa vand componentele functionale la preturile pietei. Am luat legatura si cu dl.Sergiu si am considerat ca pretul pentru reparatie e mare! Editat Decembrie 20, 2022 de gigione01 Link spre comentariu
gigione01 Postat Ianuarie 3, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Anunt de actualitate! Link spre comentariu
gigione01 Postat Martie 2, 2023 Autor Partajează Postat Martie 2, 2023 Am rezolvat,se poate inchide subiectul. Multumesc pentru gazduire. Link spre comentariu
Postări Recomandate