Marele Savant Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 (editat) De vinzare aparatul din titlu. Se vinde ca semidefect(!!!) avind urmatoarele probleme: -doua butoane lipsa si inlocuite cu altele -generatorul nu lucreaza, nu genereaza semnal sub 8Khz -lipsa titistorul de protectie pe +5V. Aparatul a fost cumparat cu defect pe partea de 5V. Probabil s-a incercat depanare si prin eliminarea tiristorului. De fapt defectul era in alta parte, fara legatura cu consumatorii de pe 5V, o alta aiureala made la IEMI! in rest pare sa functioneze, ar mai trebui schimbat conectorul de pe intrarea de 220V, este modelul acela ciudat specific IEMI, asa ca i-am lipite un cablu cu stecher. in oscilator a fost inlocuit un JFet si o rezistenta, dar s-a lucrat curat si ingrijit. probabil ar trebui schimbati mai intii toti elctroliticii, actualii fiind butoiase de plastic gri. ..dar dupa defectul de sursa plus inca unul si mai ciudat rezolvate, nu mai am nici o tragere de inima sa continui, mai ales ca inteleg destul de vag ''ce a vrut sa faca proiectantul'' acestui aparat! are toate capacele, nu sint probleme la potentiometri sau comutatoare. citeodata mai ramine intepenit un buton la claviatura, dar nu apre sa fie problema de la mecanica ci butoanele se cam freaca de ornamentul prin care trec! ***Pretul este 175 lei, plus transport, preferabil prin curier, plata prin banca sau revo. Editat Decembrie 19, 2022 de Marele Savant Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 (editat) Am trimis mesaj pe watsap, am facut o confuzie. Free up! Editat Decembrie 19, 2022 de sonic11 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2022 UP! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 25, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2022 up Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2022 UP! s-au rezolvat mare parte din probleme, doar prima gama (10-100Hz) nu functioneaza! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 2, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 160 lei! Link spre comentariu
Canis Spelæus Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Va salut, Sunt interesat de Versatester. Multumesc Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 4, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate