Stefan Timis Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Akai CTV4025T. cum pot sa dezactivez actualizare automată a Programelor. si cum pot intra in MENU SERVICE va rugam sa ma ajutati cu o sugetie Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Decembrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 pai daca in meniul principal nu are aceste functii,accesati meniul service si poate acolo exista ceva de acest gen cu clasicul menu 1147 av 1147 menu 2580 av 2580 a.ti incercat? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 (editat) Actualizare programe nu se face de operatorul de cablu ? Adica cele digitale .. Editat Decembrie 19, 2022 de dan-a2 Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Decembrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2022 in MENIU nu are funtia actualizare automată a Programelor. in MENU SERVICE am inarcat dar inca nu am putu intra. pe DIGITAL le pun in oridine Programele cum imi place mie dar cand face operatoru de CABLU modificari in grila mi se schimba automat oridinea Programelelor si vreu sa opresc funtia automata Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Acum 27 minute, dan-a2 a spus: Actualizare programe nu se face de operatorul de cablu ? Adica cele digitale .. e vorba ,,cred,, de functia care o au si unele tv.uri lg,si anume daca operatorul de cablu a ma introdus un canal sau mai multe canale noi,acestea se instaleaza automat,la lg poti dezactiva acea functie,si i.ti apare doar un mesaj,ca au aparut canale noi vrei sa actualizezi lista de canale ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 se da exit påna intra in functia de TV si atunci se tasteaza de pe telecomanda Menu 1147 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 vad ca cv-358h-t42 are in menu service dtv auto rescan on sau off Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Decembrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2022 (editat) Am intrat Service menu dar nu am gasit Funtia DTV auto rescan ON sau OFF va rugam puneti o IMAGINE sau un VIDEO. unde se afla aceasta Funtie Editat Decembrie 20, 2022 de Stefan Timis Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 20, 2022 Partajează Postat Decembrie 20, 2022 (editat) dupå cum spuneam ,,al meu,, avea alt mainboard,deci posibil ca al dv sa nu aiba aceasta functie,sau nu ati ajuns la ea,tv.ul l.am predat clientului dimineatå Editat Decembrie 20, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Decembrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Asa arata Service menu. la care Funtie sa intru ? Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Decembrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Nu mi mai dați nici un răspuns ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 aveti tv.ul in fata daca nu ati navigat prin meniul service,sau nu ati gasit ce sa fac mai mult de atåt,e posibil sa nu aiba ,v.am zis si mai sus,eu aveam alt mainboard,si v.am mai spuns ca poate are ,nu ca are neaparat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum