valentinleonte Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Bună ziua. Dacă dorește cineva sa ma ajute cu repararea acesteia televizor va rog sa ma contactati la tel 0762677216 Multumesc Link spre comentariu
George Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Treceti-va si localitatea la profil, mai ales cand aveti astfel de cereri. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Decembrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Scuze. Adresa este București sectorul 2. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Decembrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Bună ziua. Primesc astăzi un mesaj de la un membru care ma face sa rad "Costul reparatiei este de cateva sute de lei si nu e convenbil. E vorba de componente care nu se mi gasesc demult.", fără sa vadă pacientul , fără sa știe ce probleme are televizorul. Domnilor, sunt dispus sa plătesc cu draga inima reparatia acestui televizor, dar nu sunt dispus sa fiu prostit! Mulțumesc Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Lasă colector final linii in aer si vezi daca afisajul ramane stabil. Poti pune si un bec între colector si 140V sa vezi diferenta intre ON si OFF. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Decembrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 10 minute, dumitrumy a spus: Lasă colector final linii in aer si vezi daca afisajul ramane stabil. Poti pune si un bec între colector si 140V sa vezi diferenta intre ON si OFF. Incerc sa fac ceva investigatii între Craciun și revelion. Și Iuliantv mi-a cerut sa fac câteva masuratori la bobina de la tub, dar din păcate nu am avut timp. Cum reuses, anunț. Mulțumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum