Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TIP 35

florinapostol

Postări Recomandate

Cred ca nu trebuie sa generalizam. Nu toate magazinele de pe Maica Domnului vand "chinezarii" daca definim prin chinezarie un lucru fake sau de proasta calitate. De fapt si TME vinde multe lucruri facute in China pe care nu le consideram chinezarii. Oricum au ramas mai putine magazine pe Miaca Domnului decat erau pe vremuri, iar cele serioase inca rezista.

Deoarece mi-am impus sa nu mai fac stocuri, eu cumpar in limita necesarului. Este o conditie pe care mi-am stabilit-o ca obiectiv la fiecare proiect. Ca urmare ma duc pe strada celebra, rezolv in 5 minute ce ar insemna macar trei zile de asteptare, si iau exact ce as cumpara de la TME. Afirm asta deoarece exista un magazin pe acea strada care comanda la TME. Am fost ieri si am luat cateva componente si aveau trei cutii mari, deabia sosite cu curierul, pline cu componente in pungute cu eticheta TME exact cum le primim si noi cand comandam acolo. 

Preturile sunt accesibile. De exemplu am luat doua zenere de 18V si 1.3W cu 0.7lei in conditiile in care la TME aceeasi dioda costa 0.4 lei daca cumperi 10 buc. Ori eu nu aveam nevoie de 10 buc, aveam nevoie de o bucata si am luat doua incalcand propria regula de care am amintit mai sus. Dar nu am luat 10. Si pot da mai multe exemple.

Iar TIP35C vin tot de la TME la acel magazin, asta ca info pentru initiatorul topicului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinapostol

7

• Marian

4

• zvonacfirst

3

• Nostalgic

2

Top autori în acest subiect

Acum 6 minute, manolo a spus:

Zi domnule care e magazinul ala,sau macar numarul.

Nu cred ca are importanta, magazinul ala poate cumpara azi de la tme si maine de pe alibaba, nu stii ce cumperi niciodata. Reputatia e in unele cazuri foarte importanta.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, manolo a spus:

Zi domnule care e magazinul ala,sau macar numarul.

Nu as rsica sa fiu penalizat, dar mergand pe Maica Domnului dinspre Lizeanu pe partea stanga, un magazin micut. Au si magazin online. Celor interesati le pot da in privat detalii. Sau daca adminul permite pun detaliile aici.

Chiar acum, modoran a spus:

nu stii ce cumperi niciodata

Dar de unde stii cu siguranta ce cumperi?

Cred ca este complicat pentru ei sa faca importuri. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări