Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TIP 35

florinapostol

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinapostol

7

• Marian

4

• zvonacfirst

3

• Nostalgic

2

Top autori în acest subiect

Acum 1 minut, Nostalgic a spus:

Pe Maica Domnului e imposibil să nu găsești.

Am mai luat de pe acolo. S-au ars la consum de 4 A. Ma gândeam ca are cineva de vinzare originali  . As putea sa comand de la Farnell dar nu știu dacă ajung anul ăsta....

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Dj_Dog a spus:

Cred ca am eu 35C, ajung diseara si verific

Mulțumesc. Măcar 2 bucati sa aveți.

Am luat si câțiva de la cineva care nu stie provenienta lor. Nu știu dacă sunt sau nu china. 

Link spre comentariu
Acum 21 ore, florinapostol a spus:

Am mai luat de pe acolo. S-au ars la consum de 4 A. Ma gândeam ca are cineva de vinzare originali  . As putea sa comand de la Farnell dar nu știu dacă ajung anul ăsta....

https://www.conexelectronic.ro/ro/tranzistori-bipolari/12577-TIP35C.html

Acestia sunt ST Microelectronics, nu au nicio problema...am luat eu, sunt foarte buni.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Marian a spus:

De ce trebuie neaparat sa fie tip35?

Pentru ca sunt mai ieftini?

Onsemi au o multime de variante de bipolari mult peste tip35.

Nu m-am gândit la preț. În sursa erau TIP3055. S-au ars la un scurt accidental. M-am gândit sa pun tip35 pentru curentul mai mare . 10 A vs 25 A

Link spre comentariu

La Conex pe Maica Domnului oferta de tranzistori bipolari de putere in capsula TO-247 este slaba. Din cate am vazut nu prea ai ce alege. Eu am folosit TIP35C de acolo intr-o sursa liniara si au fost si inca sunt ok. Cred ca erau ONSemi.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
Acum 12 ore, florinapostol a spus:

Mulțumesc. Măcar 2 bucati sa aveți.

Am luat si câțiva de la cineva care nu stie provenienta lor. Nu știu dacă sunt sau nu china. 

Imi pare rau dar nu mai am din pacate

Link spre comentariu

Daca din primul moment cand ai descoperit ca ai nevoie de tranzistorul asta, ai fi comandat din start la Farnell, acum garantat il aveai deja. Eu am comandat de acolo si am fost placut surprins sa vad cat de repede se misca.

Nu-i minciuna cand pretind ca pana si in 24 de ore ai coletul deja primit ( mai rapid ca la TME ).

Dar ca vorbim de TME, uite o selectie la alegere:
https://www.tme.eu/ro/katalog/tranzistori-tht-npn_100180/?mapped_params=35%3A1440948%2C1440983%2C1441597%2C1776449%2C1441604%2C1700243%2C1440938%2C1441460%2C1440138%2C1551782%2C1492053%3B

Si uite recomandarea mea:
https://www.tme.eu/ro/details/njw0281g/tranzistori-tht-npn/onsemi/

Intr-o lume a online-ului noi inca depindem de niste magazine fizice de pe o strada celebra din Bucuresti, si-apoi ne intrebam de ce frate nu tine tranzistorul? Pai daca e chinezarie cum sa tina?...

Link spre comentariu
Acum 22 ore, florinapostol a spus:

Nu m-am gândit la preț. În sursa erau TIP3055. S-au ars la un scurt accidental. M-am gândit sa pun tip35 pentru curentul mai mare . 10 A vs 25 A

Dacă dispozitivul respectiv nu are protecție la scurt,poți pune orice de curent mai mare ,tot se ard la scurt.

- Deci atenție !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări