Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare cont google

Gabriel 1977

Postări Recomandate

Salut, 

Am dat reset la un TV Philips model 40PFH5500/88 și acum nu-mi da voie sa ma conectez la google. Am introdus alte 3,4 conturi și-mi spune ca parola și userul ne se potrivesc. Va rog sa ma ajutați sa rezolv problema

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gabriel 1977

4

• profimex

2

• iuliantv

2

• stefank

1

Top autori în acest subiect

Acum 6 ore, Gabriel 1977 a spus:

Salut, 

Am dat reset la un TV Philips model 40PFH5500/88 și acum nu-mi da voie sa ma conectez la google. Am introdus alte 3,4 conturi și-mi spune ca parola și userul ne se potrivesc. Va rog sa ma ajutați sa rezolv problema

Multumesc

pai trebuie introdus contul care a fost in tv,nu alte conturi

daca nu merge incercati o accesare a meniului service,si un virgin mode sau factory reset

daca un wipe.data.tools

daca nu stiti contul si ce inseamna ce am enumerat mai jos,apelati la un service,sau un depanator ce stie ce face

Link spre comentariu

Salut. Va mulțumesc pentru răspunsurile voastre. 

I-am introdus același cont ca și inainte de mai multe ori. Persista problema. 

Sunt doi colegi de forum care au avut aceasta problema și din păcate nici ei nu i-au dat de cap. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Salut....intrebare intrebatoare cum zic copiii...ai reusit cu contul gogle ceva ....mo mancat si pe.mine sai dau resetare de fabrica fiinca nu mai aveam.spatiu suficient si tot imi aparea un mesaj...acuma.nu mai merc numai canalele ca nu reusesc sa ma.loghez cu contul google

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări