Gabriel 1977 Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Salut, Am dat reset la un TV Philips model 40PFH5500/88 și acum nu-mi da voie sa ma conectez la google. Am introdus alte 3,4 conturi și-mi spune ca parola și userul ne se potrivesc. Va rog sa ma ajutați sa rezolv problema Multumesc Link spre comentariu
stefank Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 nu are optiunea de conectare la cont folosind telefonul ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Acum 6 ore, Gabriel 1977 a spus: Salut, Am dat reset la un TV Philips model 40PFH5500/88 și acum nu-mi da voie sa ma conectez la google. Am introdus alte 3,4 conturi și-mi spune ca parola și userul ne se potrivesc. Va rog sa ma ajutați sa rezolv problema Multumesc pai trebuie introdus contul care a fost in tv,nu alte conturi daca nu merge incercati o accesare a meniului service,si un virgin mode sau factory reset daca un wipe.data.tools daca nu stiti contul si ce inseamna ce am enumerat mai jos,apelati la un service,sau un depanator ce stie ce face Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Trebuie contul vechi, nu altul. Exact ca si la telefoane daca dai factory reset. Link spre comentariu
Gabriel 1977 Postat Decembrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Salut. Va mulțumesc pentru răspunsurile voastre. I-am introdus același cont ca și inainte de mai multe ori. Persista problema. Sunt doi colegi de forum care au avut aceasta problema și din păcate nici ei nu i-au dat de cap. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Ai schimbat parola? Daca da asteapta 24 ore de la schimbare. Link spre comentariu
profimex Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Si eu am intalnit problema aceasta saptamana trecuta tot la un philips de 32 nu am reusit nici o varianta rescris soft rescris memorii .. Link spre comentariu
Gabriel 1977 Postat Decembrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Merg pe oglindire cu telefonul. N-am reușit cu nici o metoda sau vreun sfat primit de la colegi. Oricum, mulțumesc pentru sfaturi. Seara buna Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 31, 2022 Partajează Postat Decembrie 31, 2022 La 21.12.2022 la 19:30, Gabriel 1977 a spus: Link spre comentariu
masivu Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Salut....intrebare intrebatoare cum zic copiii...ai reusit cu contul gogle ceva ....mo mancat si pe.mine sai dau resetare de fabrica fiinca nu mai aveam.spatiu suficient si tot imi aparea un mesaj...acuma.nu mai merc numai canalele ca nu reusesc sa ma.loghez cu contul google Link spre comentariu
Gabriel 1977 Postat Martie 1, 2023 Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 Salut. N-am mai încercat. Îi dau oglindire din telefon direct, conectat la Wi-Fi. Merge perfect Link spre comentariu
profimex Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Nici eu nu am mai reusit nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum