Marele Savant Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Mi-e cam jena sa intreb, dar cei 1000 de lei reprezinta pensie pentru limita de virsta, dupa mai mult de 30 de ani lucrati efectiv, pentru care s-a retinut cotizatia cas??? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Mi-e scirba! Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Cum dracu să se schimbe situaţia pensiilor când sare Curtea şi zice despre eventuala lege că e neconstituţională! Trebuie băgat impozit progresiv pe pensiile neruşinate sau scoase nişte legi inatacabile!Da' se vrea?? Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 (editat) Acum 10 minute, BRANCA a spus: Cum dracu să se schimbe situaţia pensiilor când sare Curtea şi zice despre eventuala lege că e neconstituţională! Trebuie băgat impozit progresiv pe pensiile neruşinate sau scoase nişte legi inatacabile!Da' se vrea?? Nu se vrea, dar nu au alta alternativa! Din pix reiese ca nu mai tine golaneala si buboiul se va sparge cat de curand. Editat Decembrie 22, 2022 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 N-au alternativă?Păi atunci de ce umblă cu fofârlica?Spuneau ăia de la USL că au văzut draftul legii şi sigur va fi respinsă!! Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 5 minute, BRANCA a spus: N-au alternativă?Păi atunci de ce umblă cu fofârlica?Spuneau ăia de la USL că au văzut draftul legii şi sigur va fi respinsă!! Nu, nu au! Nu este impus de cei de la Bruxelles o data limita, dar directiva este clara pentru viitor: pensii in functie de contributivitate si asta se va face basculand din ce in ce mai mult spre pilonul II. Cati bani iti pui deoparte atatia ai sa ai. O sa mai vina o pensie simbolica de la stat, dar grosul va fi din ce pune omul deoparte. Link spre comentariu
hachia Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 ce o sa mai planga dupa piloanele de pensii Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 46 minute, DjLeco2021 a spus: Eu as face un MERCURIAL la salarii, nu ai voie sa depasesti suma X, indiferent ce hram porti! Român adevărat. De ce să aspiri mai sus dacă îi poți trage pe ceilalți în jos? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 1 oră în urmă, DjLeco2021 a spus: Mi-e scirba! Ocazie pentru a evita un raspuns ferm! e greu de crezut ca la peste 30 de ani de munca efectiva, pentru care s-a platit cas, pensia pentru limita de virsta este doar de 1000 de lei, ca aia de CAP. Dar, sigur, e posibil orice! uite, acuma am trecut prin piata. piata veteranilor, am parcurs-o de la un cap la altul si nu am remarcat pe nimeni uitindu-se lung la tarabe! si pina la urma, starea populatiei se vede in marile magazine, in parcarile si strazile arhipline sau cind auzi vorbindu-se romaneste in cele mai exotice statiuni turistice de pe glob! dar se pare ca sint multi concetateni care ar vrea sa ne intoarcem la vremurile apuse. Adica daca unii din diferite motive au o viata mai grea, sa o ducem greu cu totii in semn de solidaritate. Iar bine sa o ducem tot ca atunci, adica prin reprezentati! Acum 50 minute, merck a spus: pensii in functie de contributivitate sa stii ca si pensia de stat tot pe contributivitate este bazata, alea de neam prost (mascate sub diverse denumiri) vin de la bugetul de stat fara a se fi platit cotizatie pentru ele! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 52 minute, ratza a spus: Român adevărat. De ce să aspiri mai sus dacă îi poți trage pe ceilalți în jos? Cam da, ca unii cand scapa la borcanul cu miere, pana nu le dai peste bot, nu se satura. Nu vorbim aici de albine ci de trântori. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Treaba cu borcanu e mai complicata... Au fost niste uniii ce au refuzat sa se murdareasca de miere impreuna cu colegii veteranii si au ales sa plece. Drept urmare toate tembeliziunile i-au acuzat ca au fugit de responsabilitatea de a fi langa borcan in loc sa aprecieze onestitatea... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 32 minute, AlpHs00 a spus: Treaba cu borcanu e mai complicata... E mai simpla decat crezi, dar ne plac noua complicațiile, si de asta toti trantorii au impresia ca li se cuvine, profitand de bunul simt al albinelor. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 (editat) Acum 2 ore, ratza a spus: Român adevărat. De ce să aspiri mai sus dacă îi poți trage pe ceilalți în jos? Deloc, prapastia dintre bogatani si saraci este prea mare. Nu a fost niciodata asa, nici pe vremea lui! Jigodiile astea au facut si promulgat legi ca sa poata cumpara tot si pe toti. De aia in tara asta, constitutia a ajuns pishat pe gard de lemn, adica OPTIONALA! Editat Decembrie 22, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 (editat) Acum 1 oră, Marele Savant a spus: e greu de crezut ca la peste 30 de ani de munca efectiva, pentru care s-a platit cas, pensia pentru limita de virsta este doar de 1000 de lei, ca aia de CAP. Dar, sigur, e posibil orice! Exista in zona 1250lei persoana care a lucrat insa...ca la patron, salar minim pe economie pe hirtie, iesit la pensie cu suma asta, nasol dar se poate. Ca din 90 s-a putut si asa. Nasol cind esti tinar si crezi ca tot va merge asa, noroc ca unii ne-am trezit si am mers pe calea legala dupa citiva ani de entuziasm economic si ocolirea legii. Nu mai spuneti ca pe vremea lui a fost mai bine, da-l in masa de retardat! Am tras scurta la mincare, caldura, o periada si curent electric, cozi da, pentru unii era bine, pentru mine a fost prost! Un electromecanic cat 5 cistiga dublu ca mine ca era om al municii, eu trageam scurta si repercursiunile daca ala facea timpenii ca eram sef! Editat Decembrie 22, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/augustin-zegrean-spune-ca-pensiile-in-plata-ale-magistratilor-nu-pot-fi-recalculate-este-interzis-prin-constitutie-2192865 Văd că se tot contestă că unii o duc greu...Păi dacă statisticile prezintă cifrele săracilor,noi ce să zicem? Şi n-am pomenit de ăia în sărăcie lucie la ţară...Câţi or fi?Noroc de cei care au copii şi-i mai ajută financiar... Link spre comentariu
Postări Recomandate