DjLeco2021 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 9 minute, Badman a spus: Atunci sa facut cu un scop, acum se face pentru buzunarele unora alesi sau nealesi Pai asta zic si eu, peste tot! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 21 minute, Marele Savant a spus: Nu o fi din cauza ca acuma sint zeci de mii de produse disponibile in magazine, nu doar rafturi si creveti vietnamezi? Nu sint asa de multi cetateni care si-ar permite sa cumpere absolut tot ce vad prin magazinele mapamondului! Si eu ma trezeam inainte de 89 ca venea un salariu si eu inca mai aveam destui bani din cel anterior. dar nu pentru ca era prea mare salariul ci pentru ca nu prea aveam pe ce da banii! iar daca ti-e mila de parinti si bunici, de ce nu-i ajuti? Pai eu mi-i ajut cum pot, dar multi nu-i mai au pe linga ei, caci sint plecati prin alte tari sa-si faca un rost, sa cistige un ban, sa-si creasca copiii... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Nu vă mai amintiți ce a fost acum fix 10 ani ? A fost Sfârșitul Lumii . Evident , a fost sfârșitul lumii unora , nu la toată poulimea . Mai dați acatiste de mântuire și de sănătate , ca să mai aniversăm și altă dată Sfârșitul Lumii . Dar tot din 10 în 10 ani ! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 15 minute, DjLeco2021 a spus: Pai eu mi-i ajut cum pot, dar multi nu-i mai au pe linga ei, caci sint plecati prin alte tari sa-si faca un rost, sa cistige un ban, sa-si creasca copiii... Ca de obicei, e vorba de altii! Atunci de unde stiti ca respectivii stau ''''salivind prin magazine sau piete dupa cite ceva si nu si le iau pentru ca isi chibzuiesc banii pina la ultimul leu.''''? Si eu casc gura prin magazine sau piete fara sa cumpar nimic! Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Asta din link ţine de apocalipsa gândirii? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 8 ore, Marele Savant a spus: Ca de obicei, e vorba de altii! Atunci de unde stiti ca respectivii stau ''''salivind prin magazine sau piete dupa cite ceva si nu si le iau pentru ca isi chibzuiesc banii pina la ultimul leu.''''? Si eu casc gura prin magazine sau piete fara sa cumpar nimic! Pentru ca in fiecare zi ii vad in piete, ii aud discutind sau "bolborosind", cum le place unora sa-i jigneasca. La citeva zile dau cel putin cite o stire, filmata pe teren unde oamenii se pling, ca nu le ajung banii, de medicamente, de facturi, de mincare! Tu, pe ce lume traiesti? Tu nu mergi in piata? Tu nu vorbesti cu oamenii ce te inconjoara? Sau stai acasa ca bashtanul si comanzi "on-lain", traind in bula ta de bunastare? Daca unii o duceti bine, ca aveti afaceri sau alte combinatii, nu inseamna ca toti sint ca voi si ca o duc bine! Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 10 minute, DjLeco2021 a spus: Daca unii o duceti bine, ca aveti afaceri sau alte combinatii, nu inseamna ca toti sint ca voi si ca o duc bine! Ai uitat sa adaugi bugetarii cu pensii speciale si cei iesiti la pensie pana in 50 de ani si care acum sunt lupi moralisti desi i-a prins revolutia in uniforma dar nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase . Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 1,15 milioane de pensionari au 1000 lei/lună. 4,6 milioane au pensie medie 1800 lei/lună. Dacă sunt doi pensionari în casă se descurcă,chiar dacă e f greu pentru cei cu pensia minimă.Zic asta deoarece aproape toţi bagă bani în medicamente...Nu mai vorbesc dacă se duc la cabinet medical particular sau fac analize în particular! Am văzut de f multe ori pe sticlă pensionare intervievate şi spuneau ce cumpărături amărâte făceau sau că mănâncă ceva carne o dată pe săptămână.La C.A.R. sunt persoane care fac împrumut pentru sărbători! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 54 minute, DjLeco2021 a spus: Pentru ca in fiecare zi ii vad in piete, ii aud discutind sau "bolborosind", cum le place unora sa-i jigneasca. La citeva zile dau cel putin cite o stire, filmata pe teren unde oamenii se pling, ca nu le ajung banii, de medicamente, de facturi, de mincare! Tu, pe ce lume traiesti? Tu nu mergi in piata? Tu nu vorbesti cu oamenii ce te inconjoara? Sau stai acasa ca bashtanul si comanzi "on-lain", traind in bula ta de bunastare? Daca unii o duceti bine, ca aveti afaceri sau alte combinatii, nu inseamna ca toti sint ca voi si ca o duc bine! Ba da draga, ies din casa si vorbesc cu lumea, chiar cu zeci de persoane pe zi pina acum ceva vreme. Iar on line nu am comandat niciodata alimente! Deci nu ma informez de la televizor! la tv. se arata doar ce se doreste. Apropo, cui ii ajung banii? Si mie mi-ar fi fost poate mai greu daca nu ma ajutau copiii! Sigur ca au existat, exista si vor exista oameni care din diverse motive o duc mai greu. Dar asta este in orice orinduire sociala, important este ca majoritatea o duce mai bine ca inainte de 89! Sa nu uitam de tendinta multora de a se plinge de lipsa banilor, ramasa de pe vremea legii 18, sau de frica sa le ceara vecinii bani imprumut! Uite si aici: nimeni dintre cei care discutam nu o ducem greu, nici cei apropiati, dar stim noi, sau am auzit noi ori am vazut la tv. ca sint unii care o duc greu. Sigur ca sint, dar majoritatea nu o duce greu iar probleme acuma sint in toata lumea! Problema principala este razboiul care se apropie de granita, nu lipsa banilor pentru achizitionarea celui de-al 4-lea tv pentru baie! Iar mare parte dintre cei care se pling de pensii mici, sa-si aminteasca ce bucurosi erau cind in urma spagilor date prin diverse locuri au fost pensionati medical si au dus-o asa doua decenii, sau de lucratul la negru, ori din traitul din diverse ''combinatii''! Si de ce nu, de faptul ca au baut cerneala in loc sa o foloseasca in scopul pentru care a fost fabricata! Aud mereu ca nu se murea de foame inainte de 89, cu toata penuria. Acuma se moare? Acum 8 minute, BRANCA a spus: 4,6 milioane au pensie medie 1800 lei/lună. salariul minim pe economie este mai mic! iar un pensionar se presupune ca are deja o locuinta si multe din cele trebuincioase, spre deosebire de un salariat! Acum 9 minute, BRANCA a spus: Zic asta deoarece aproape toţi bagă bani în medicamente... Draga si eu si mama luam ceva medicamente in fiecare luna! dar luam exact medicamente, care sint in mare parte compensate (chiar 90% pentru pensiile mici) nu am simtit ca ma costa mult. Asta pentru ca nu cumpar toate prostiile de suplimente recomandate de medici sau de televizor! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 12 minute, BRANCA a spus: 1,15 milioane de pensionari au 1000 lei/lună. Citi ani crezi tu ca au cotizat cei cu 1000 de lei pensie? Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Corect cu pensionarii că au case şi lucruri adunate,dar îi omoară banii pentru medicamente sau pentru tratamente! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Draga, eu iau doar medicamentele necesare, nu toate prostiile vazute la tv si nu ma costa mult! la fel si mama care are deja 85 de ani! Iar medicamentele pentru bolile cronice comune, cele mai intilnite, nu sint asa de scumpe nici la pret intreg! Toata smecheria este sa nu pui botu'la reclamele tv sau la recomandarile vinzatorilor din farmacii! Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 46 minute, Marele Savant a spus: Deci nu ma informez de la televizor! la tv. se arata doar ce se doreste. Pai ce faci dom'le? E frumos asa? Ia si pune botu' la ce se da pe sticla si nu mai fa din astea ca .... mama lui proces verbal te mananca! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 (editat) Acum 2 ore, merck a spus: Ai uitat sa adaugi bugetarii cu pensii speciale si cei iesiti la pensie pana in 50 de ani si care acum sunt lupi moralisti desi i-a prins revolutia in uniforma dar nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase . Pe mine ma intereseaza de aia amaritii, pe care ii vad zilnic pe strada, prin piete. In tara asta NIMENI nu merita pensie speciala (cu mici exceptii). Mai ales javrele de judecatori, magistrati si muuuuulti altii. Eu as face un MERCURIAL la salarii, nu ai voie sa depasesti suma X, indiferent ce hram porti! Acum 1 oră, BRANCA a spus: 1,15 milioane de pensionari au 1000 lei/lună. 4,6 milioane au pensie medie 1800 lei/lună. Dacă sunt doi pensionari în casă se descurcă,chiar dacă e f greu pentru cei cu pensia minimă.Zic asta deoarece aproape toţi bagă bani în medicamente...Nu mai vorbesc dacă se duc la cabinet medical particular sau fac analize în particular! Am văzut de f multe ori pe sticlă pensionare intervievate şi spuneau ce cumpărături amărâte făceau sau că mănâncă ceva carne o dată pe săptămână.La C.A.R. sunt persoane care fac împrumut pentru sărbători! Bunica-mea, a murit in 2016 cu 350 lei lunar pensie, dupa mai bine de 30 ani de munca. Mama are acum 1000 lei, tot asa dupa peste 30 ani de munca. Un basinos de fost judecator sau mai stiu ce, are citeva zeci de mii. Deci ce vorbim?!? Degeaba scrie unul ca mine sau ca tine ca multi sint la limita subzistentei (la pensionari ma refer in mod special), cind apare cite un "barosan" si zice, domne, mie-mi merge bine acum, pe vremea astora. Editat Decembrie 22, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Acum 2 minute, DjLeco2021 a spus: Eu as face un MERCURIAL la salarii, nu ai voie sa depasesti suma X, indiferent ce hram porti! Pai si smecherii daca acum fac cumul si ajung sa incaseze chiar si 10 salarii in viitor o sa ajunga la 50 de salarii din astea dupa MERCURIALUL tau si tot ei vor castiga! Nivelul inteligentei pe care il are populatia este principalul factor care le permite astfel de golaneli. Romanii au o vorba straveche: prostul ii bun de furat! Cand se vor mai destepta romanii, se va schimba si situatia din Romania. Link spre comentariu
Postări Recomandate