Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vine apocalipsa gândirii 1984 sau fahrenheit 451?

Postări Recomandate

Daca nu puneam bunica-mea, intelegeam...

Daca stam acum sa ne contram PE CACATURI, n-are sens.

Se subintelege din toate discutiile ca discutam despre situatia familiei mele, eu locuind cu maica-mea si bunica-mea in acel apartament de 3 camere.

Cred ca este cel putin a 5-a oara cind specific acest aspect...

Dar cind unii nu vor, NU VOR si asta e...

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Sa revenim la dictatura ce ne asteapta care e mai rea ca si cea care a trecut

https://www.activenews.ro/opinii/Farsa-Loviturii-de-Stat-din-Germania-capata-sens-Modelul-Zelenski-face-pui-178328

Citat

După ce idolul Occidentului, Volodimir Zelenski, a lichidat opoziția, a interzis presa incomodă, a închis bisericile și a arestat preoții, „modelul de democrație” de la Kiev începe să facă pui.

Un alt exemplu concret este Maia Sandu in RM care tocmai a luat-o pe aratura 

Si un articol interesant despre timpurile trecute acu 33 ani

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/care-revolutie

Link spre comentariu
Acum 15 ore, DjLeco2021 a spus:

Mama acum are fix 1000 lei pensie, cind vine iti fac o poza de la talon.

Poate este o situatie punctuala in cazul dumneaei, dar oricum este de plans...

Ca si contraexemplu, mama mea, fosta profesoara de biologie la scoala generala, cu 35 de ani neintrerupti la catedra efectiv, are cam 2600 lei pensia. Nu e mult, dar se poate descurca.

Nu a avut functii de conducere, nu a fost membra de partid, nu a avut privilegii, nu a facut "artificii" inainte de pensie cu se practica acum prin unele locuri....

Pensia a fost calculata in baza cotizatiei si cu totii stim la ce nivel au fost (si inca sunt) salariile in invatamant.

Sunt multe persoane care au iesit la pensie in anii '90 la varste in jurul a 50 de ani pentru ca li s-a dat posibilitatea asta, si care acum au o pensie deplorabila...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări