DjLeco2021 Postat Decembrie 22, 2022 Partajează Postat Decembrie 22, 2022 (editat) Daca nu puneam bunica-mea, intelegeam... Daca stam acum sa ne contram PE CACATURI, n-are sens. Se subintelege din toate discutiile ca discutam despre situatia familiei mele, eu locuind cu maica-mea si bunica-mea in acel apartament de 3 camere. Cred ca este cel putin a 5-a oara cind specific acest aspect... Dar cind unii nu vor, NU VOR si asta e... Editat Decembrie 22, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 22, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Sa revenim la dictatura ce ne asteapta care e mai rea ca si cea care a trecut https://www.activenews.ro/opinii/Farsa-Loviturii-de-Stat-din-Germania-capata-sens-Modelul-Zelenski-face-pui-178328 Citat După ce idolul Occidentului, Volodimir Zelenski, a lichidat opoziția, a interzis presa incomodă, a închis bisericile și a arestat preoții, „modelul de democrație” de la Kiev începe să facă pui. Un alt exemplu concret este Maia Sandu in RM care tocmai a luat-o pe aratura Si un articol interesant despre timpurile trecute acu 33 ani https://www.art-emis.ro/jurnalistica/care-revolutie Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 22, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Un filmulet interesant facut acum 1 an si ceva, urmariti-l tot inainte de a injura, este educativ Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 23, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 23, 2022 O emisiune cu un invitat remarcabil, merita urmarita Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 23, 2022 Partajează Postat Decembrie 23, 2022 Acum 15 ore, DjLeco2021 a spus: Mama acum are fix 1000 lei pensie, cind vine iti fac o poza de la talon. Poate este o situatie punctuala in cazul dumneaei, dar oricum este de plans... Ca si contraexemplu, mama mea, fosta profesoara de biologie la scoala generala, cu 35 de ani neintrerupti la catedra efectiv, are cam 2600 lei pensia. Nu e mult, dar se poate descurca. Nu a avut functii de conducere, nu a fost membra de partid, nu a avut privilegii, nu a facut "artificii" inainte de pensie cu se practica acum prin unele locuri.... Pensia a fost calculata in baza cotizatiei si cu totii stim la ce nivel au fost (si inca sunt) salariile in invatamant. Sunt multe persoane care au iesit la pensie in anii '90 la varste in jurul a 50 de ani pentru ca li s-a dat posibilitatea asta, si care acum au o pensie deplorabila... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 24, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 24, 2022 Nu vreti sa va mutati pe alte topice cu pensiile ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 24, 2022 Partajează Postat Decembrie 24, 2022 Badman.Din linkul care l-ai pus,"care revoluţie",o spicuire că poate nu-l citeşte tot lumea... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 24, 2022 Partajează Postat Decembrie 24, 2022 este un topic pentru nevazatori, sau de ce folosesti acet font? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 24, 2022 Partajează Postat Decembrie 24, 2022 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: este un topic pentru nevazatori, sau de ce folosesti acet font? Este un printscreen, aia este rezolutia lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate