Administratori Badman Postat Decembrie 21, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 3 ore, merck a spus: Lipseste din ecuatia ta ... turnatoru' ! Si erau al nabii de multi! Cum ii evitai si mai ales cum ii recunosteai? Ai citit ceva din linkul pus de mine ? Inainte sa scrii mai citeste si tu macar ce este scris in subiectul in care scrii. Noua Zeelandă cere cetățenilor să raporteze „teoreticienii conspirației” care „se opun politicilor guvernamentale” ca fiind „teroriști” Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 (editat) Acum 50 minute, Badman a spus: Ai citit ceva din linkul pus de mine ? Inainte sa scrii mai citeste si tu macar ce este scris in subiectul in care scrii. Ce treaba are link-ul pus de tine cu turnatorii si securistii de pe vremea lui ceasca? Uite aici cartea de care vorbea tanti: https://www.nzsis.govt.nz/assets/NZSIS-Documents/Know-the-signs.pdf Ce nu-i ok in ce scrie acolo? Editat Decembrie 21, 2022 de merck Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 21, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Tu chiar esti greu de cap sau te faci ca nu vezi ce am scris ca sa devii "interesant". Iei din context doar ce iti convine. Ziceai ca lipsesc turnatorii dar cei care "raporteaza" nu sunt tot turnatori ? Pe timpurile alea cine avea de suferit de pe urma turnatorilor ? Cei care se opuneau intr-un fel sau altul regimului. Stiu ca scopul tau in viata este sa devi bogat dar fi atent ca aceste lepre pe care acum le aperi nu vor asta, vor sa fi sarac si supus. Citat Noua Zeelandă cere cetățenilor să raporteze „teoreticienii conspirației” care „se opun politicilor guvernamentale” ca fiind „teroriști” Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 (editat) nu e bine ca ai schimbat titlul, eu vreu APOCALIPSA adica sa crape toti...sau aproape toti, cand va veni "cataclismul" v-or supravietui doar inteligentii adaptabili, nu leprele cu bani, politicieni, influenceri, vlogeri si alte puslamele ale secolului actual, personal sant pregatit moral si fizic! omenirea are nevoie de un RESET cel putin la taxe si impozite. De gandit, probabil in ultimii 20 de ani nu gandeste nici un politician sau o face doar cu "buzunarul". Editat Decembrie 21, 2022 de maxim_sedilec Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 21, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Asta era de la inceput, daca vezi prima mea postare la asta se refera, ca multi nu s-au prins a trebuit sa-i pun titlu intreg, am mai completat si cu 1984 pentru cine stie. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 4 ore, merck a spus: Eu stiu caz concret, un om simplu (era muncitor, deci nici macar maistru') care a fost "umflat" de secu' si batut destul de rau pentru ca a discutat in "cercul de prieteni" despre ce spuneau aia pe la Vocea Americii sau Europa Libera. Sigur si tu ai ascultat cele doua posturi , ca le-am ascultat inclusiv eu, dar fiind junior, am ramas doar la nivelul de spus bancuri politice. Nu mai zic de ce se intampla la un pahar de bere sau de vin (peste limita), cand lumea isi mai dadea drumu' la gura . Sincer, ma indoiesc. Eugen Barbu comenta in revista ""Saptamina'' emisiunuile E.L. si nu-l mai batea nici dracu!Ba chiar si Ceausescu pomenea numele postului respectiv. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: Sincer, ma indoiesc. Eugen Barbu comenta in revista ""Saptamina'' emisiunuile E.L. si nu-l mai batea nici dracu!Ba chiar si Ceausescu pomenea numele postului respectiv. Cu bataia nu stiu,dar tracasari,intimidari,scaderi de salariu au fost. Un fost coleg de munca(termocentrala Mintia)a spus un banc cu "tovarsul",o "suflatoare" la turnat la securistul firmei. Omul a fost chemat la stapanire,amenintat,tracasat,fiind o fire mai slaba,a fost in pragul sinuciderii.Iar cucoana,bine mersi,a iesit la pensie si se bucura de nepoti. Asta este unul din episoade. Iar de "bunastarea" pe care o avea toata lumea atunci si nu o are acum,sincer,sunt vise. Sunt convins ca unii au dus-o foarte bine si acum regreta,eu vad mult progres si multe oportunitati. Drept este ca avem o clasa politica ordinara,mincinoasa si pusa pe capatuiala imediata,probabil ca nici inainte nu erau cu mult mai buni,dar altele au fost conditiile(era,legea ilicitului). Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 46 minute, Marele Savant a spus: Sincer, ma indoiesc. Eugen Barbu comenta in revista ""Saptamina'' emisiunuile E.L. si nu-l mai batea nici dracu!Ba chiar si Ceausescu pomenea numele postului respectiv. Pai daca te indoiesti, uite ce-ti propun: vii in Iasi, mergem la persoana respectiva, vorbesc eu cu el si mergem la politie sa facem un test poligraf, daca are dreptate, tu platesti testul + o suma decenta (ca sa nu il tarasc pe om aiurea prin oras) si daca omul pica testul poligraf, eu iti dau de 3 ori suma decenta, ce zici? Minim suma decenta pleaca de la 1000 de euro si poti sa mergi pana in 5000 de euro. Daca esti pregatit, imi spui si eu ma ocup de tot, apoi prezinti tu rezultatul pe forum. Maine poimaine o sa ajung sa citesc ca muncitorii care s-au revoltat la Brasov in 1987 au fost felicitati si au primit flori de la securitate! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 34 minute, merck a spus: Maine poimaine o sa ajung sa citesc ca muncitorii care s-au revoltat la Brasov in 1987 au fost felicitati si au primit flori de la securitate! Pai ce faci, iar le tragi cum iti place? Una e un banc circulat la o bere si alta e revolta de la Brasov. Ce asemanare gasesti tu de le aduci in discutie pe picior de egalitate? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 zici tu ca politia ofera asemenea servicii? sau macar ca ar in dotare asemenea aparate? cit de serioasa pare propunerea dv? cita relevanta are un asemenea test in general (sper ca stiti ca nu este considerat proba) si mai ales dupa 35-40 de ani! deci, ce virsta are respectivul si cit de relevanta ar fi o asemenea testare? asta facind exceptie de fantezia cu mersul la politie, care nu detine asemenea aparat si nu ofera asemenea servicii? de ce trebuie ''tirit'' prin oras omul respectiv, are probleme locomotorii? l-ati intrebat si nu vrea sa faca testul respectiv fara bani? ati discutat cu el despre suma necesara sau ati aruncat-o la plesneala ca poate ma sperii? anticomunismul lui este doar pe bani? posibil sa fi fost el exceptia exceptiilor, altfel rasuna seara E.L. pe scarile blocurilor, mai ales ca cei care ascultau erau pensionari si multi aveau probleme cu auzul! Despre Brasov, exista documente si marturii, nu veti citi nimic din fanteziile dv., poate si domnul la care va referiti si-a cerut dosarul de la securitate si nu mai e nevoie de poligraf! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 55 minute, yo2mhj a spus: Un fost coleg de munca(termocentrala Mintia)a spus un banc cu "tovarsul",o "suflatoare" la turnat la securistul firmei. Omul a fost chemat la stapanire,amenintat,tracasat,fiind o fire mai slaba,a fost in pragul sinuciderii. Stapinirea fiind conducerea termo, nu securitatea? nu pare a fi initiativa unor satrapi locali? uite, la Cariera Miniera Rosiuta (bazinul Motru, Gorj), avea un electrician, seful echipei de interventii, un om foarte priceput si apreciat, care la toate sedintele de partid, vorbea cu tabloul lui ceausescu, de obicei spunea ''i-auzi ba ce mint astia, ce parere ai, tie iti place?''. toata lumea ridea si se trecea peste, parea ca face parte din protocolul sedintei, nu l-a chemat Ologu la securitate ca sa-l bata, nici cei care au urmat dupa el. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 (editat) @Marele Savant, "Stăpânirea" fiind colonelul Constantinescu, securistul firmei. Poate nu știați, la Termocentrala Mintia, din 1985 a fost chestie ciudată, conducerea a fost dublata de un regim militarizat , cu ofițeri de serviciu, soldați, CI-stul(securistul) firmei. Asta, pentru gloria partidului și bunăstarea oamenilor. Se lucra într-un regim draconic, de trei ture-doua dimineți de opt ore, urmate de doua nopți de opt ore iar după, doua schimburi de după masa (15-23). După ultima după masă, dimineața la serviciu. Iar în Deva trona cartela de alimente. Ne salva faptul ca aveam gospodărie la țară. Editat Decembrie 21, 2022 de yo2mhj Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 (editat) Acum 9 ore, merck a spus: Lipseste din ecuatia ta ... turnatoru' ! Si erau al nabii de multi! Cum ii evitai si mai ales cum ii recunosteai? Revin cu intrebarea, PE MINE sau FAMILIA mea, de ce nu ne-a turnat nimeni? De ce nu ne-a batut nimeni prin "circile de militie", de ce nu am fos supusi tratamentelor "inumane" despre care unii ati vorbit pe forum (canal, etc)? Imi poti raspunde? Tin sa mentionez la in 1975, printr-o cunostinta, mama s-a imprietenit cu o persoana din Italia si acela a vrut sa se casatoreasca si sa plecam in Italia toti 3. Situatia a durat pina in 1978-79. Putea "secu" sa ne faca viata un calvar, dar, la noi in familie toti am fost CINSTITI SI CORECTI! Deci, de ce nu ne-a photoot nimeni la melodie, deloc, niciodata, de ce nu a fost nimeni din familie batut sau alte alea?!? Editat Decembrie 21, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 21, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 5 minute, DjLeco2021 a spus: Revin cu intrebarea, PE MINE sau FAMILIA mea, de ce nu ne-a turnat nimeni? Pentru ca tu si familia ta v-ati vazut de treaba. Doar cei care umblau cu mismasuri si cei care aveau de ascuns ceva se plang ca au fost turnati. Las ca iar se intorc vremurile, cei care acum se plang vor fi cei care te vor turna. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 9 ore, merck a spus: Daca oamenii erau asa cum ii descrii tu: simpli, adevarati, omenosi cum se explica ca s-au schimbat peste noapte in rau? Si asta este foarte simpla, BANII [avaritia la unii (bogatii) si spiritul de supravietuire la altii(saracii)], ochiul dracului si faptul ca pe an ce trece, situatia in tara asta amarita se inrautateste din cauza jigodiilor ce o conduc de dupa 1989 incoace. Spiritul de supravietuire al omului, il face sa devina asa cum am devenit in ultima perioada. Link spre comentariu
Postări Recomandate