Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vine apocalipsa gândirii 1984 sau fahrenheit 451?

Postări Recomandate

• Administratori

Posibil viitor? 

Daca chestiile nu ar fi documentate si cei care vor sa ne faca sclavi ar lucra din umbra si nu la vedere as zice ca este o teorie a conspiratiei. O gramada de asa zise teorii ale conspiratiei s-au dovedot intr-un final ca sunt reale si ca am fost mintiti si manipulati.

https://www.activenews.ro/opinii/Zero-Covid-–-Zero-Carbon-–-Zero-Absolut-Nu-vei-mai-avea-nimic-si-vei-fi-fericit...-178136

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Raportat la cat avem noi de trăit nu trebuie sa va faceți grija de apocalipsa sau alte prostii scrise in articolul ala.

Planeta asta a cunoscut multe de-a lungul existentei sale si omul este doar o extrem de mica parte din aceasta, nu va mai gândiți ca exista ceva nemuritor sau ca ZERO nu știu ce / orice o sa dureze mai mult de 1-2 generații.

Bucurați-va de ce aveți acum si sa nu va frământe de ce o sa fie in 2050 sau nu știu când, poate mâine nu mai suntem. 

Link spre comentariu

A murit Mama Omida? Parca ea se tinea de profetii.

Povestea asta cu resetarea e veche si a umblat si in vremea lui Hitler, si acum dam vina pe Himler si Heydrich si plângem pe umarul holocaustului. Ca intr-o zi vom da in primire ca specie, e mai mult decât plauzibil, dar sa vii cu proorociri de genul de mai sus, e o prostie. Da, in articol se speculeaza, cu si pe realitati existente, dar asta e alta chestie. 

Normal, este si un ispasitor de serviciu, Putin si Rusia. Prin 1800, trei state, Germania, Austria si Rusia, semneaza un tratat prin care impart lumea intre ei, cu scopul de a o domina. Praful se alege de tot. Dupa, sa tot fie, 150 de ani,  alte state, Anglia,  SUA si Rusia fac un tratat prin care impart lumea intre ei, cu scopul de a domina. Praful se alege si de acest tratat. Acum, se vrea un politist al lumii, care sa domine si sa dicteze, nestingherit, in lume. Si ala nu e Putin si nici Rusia!

De când ne-am adunat ca natii si popoare, traim câte o mica apocalipsa, apocalipsa dorita de o mâna de frustrati. 

Acum, frustratii astia, vor sa reseteze lumea! Auzi bazaconie, parca lumea,

asta ar fi un joc pe calculator.

Link spre comentariu

Poti merge in istorie 5mii de ani si vei gasi acelasi tipar...

Daca nu domina americanu domina rusu. Asa ca mai bine sa o lasam asa. E mai bine cand esti la stapan bogat decat la stapan sarac.

Schimbarea stapanilor nu aduce nimic bun. Iar fara stapan in ziua de azi nu se poate.

Ca suntem noi lingai e alta poveste.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Sharky a spus:

Poti merge in istorie 5mii de ani si vei gasi acelasi tipar...

Daca nu domina americanu domina rusu. Asa ca mai bine sa o lasam asa. E mai bine cand esti la stapan bogat decat la stapan sarac.

Schimbarea stapanilor nu aduce nimic bun. Iar fara stapan in ziua de azi nu se poate.

Ca suntem noi lingai e alta poveste.

S-a văzut cât bine a adus schimbarea stăpânilor în 1944 pentru România. 

Este frumos sa visezi la independenta totala ca națiune dar nu cred ca se poate acum, în zilele noastre. 

Cred ca și SUA, în toată "splendoarea" ei nu este independenta total ci depinde de unele verigi în aparenta insignifiante. 

Acum, la nivel macro contează cine se îmbogățește din orice, în rest"Dont look up"!!! 

Link spre comentariu

Badman.Aseară vedeam o dezbatere la TV pe chestia taxării centralelor de apartament.Se vorbea câ după 2030 şi gazul va fi "prigonit" ca poluant!...

Or fi adevărate estimările cu apocalipsa din UE,făcută de Bloomberg?

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-06/goldman-sees-2-trillion-surge-in-europe-energy-bills-by-2023?leadSource=uverify wall

Au mai zis unii că,tăind importurile ruseşti,UE şi-a tăiat craca de sub picioare!...Probabil asta s-a şi dorit la americani,de la început crearea UE le-a stat în gât!Iar chestia cu sabotarea Nord Stream a fost,în mod sigur,o măsură "asiguratorie"...

Dacă mai ţineţi minte,la un moment dat,Biden nu s-a mai opus proiectului Nord Stream 2.Suspect...Ce ştiau hamericanii,atunci,că se va întâmpla??

Link spre comentariu
Acum 16 minute, BRANCA a spus:

Badman.Aseară vedeam o dezbatere la TV pe chestia taxării centralelor de apartament.Se vorbea câ după 2030 şi gazul va fi "prigonit" ca poluant!...

Din 2027 (din ce am citit pe site-uri din afara). Se va interzice incalzitul cu lemne, iar termocentralele care vor trece de pe carbune pe gaz vor plati penalizari, deci si centralele de apartament nu vor scapa. Aici cu termocentralele care vor fi trecute de pe carbune pe gaz daca nu ma insel intram si noi (erau  ceva bani alocati prin PNRR). 

Se pedaleaza puternic spre electric, dar totusi ceva e putred in Danemarca: Germania si-a terminat terminalul plutitor (primul vas cu gaz din Spania a ajuns la terminal) care asigura cam 6% din necesarul de gaz  in 9-10 luni tinand cont ca in mod normal asa ceva se construieste in 5 ani si mai au de gand nemtii sa mai construiasca inca doua! Imi este greu sa cred ca nemtii baga bani in ceva care va fi penalizat in viitor (fie 2027 fie 2030). 

Link spre comentariu
Acum 11 ore, BRANCA a spus:

Au mai zis unii că,tăind importurile ruseşti,UE şi-a tăiat craca de sub picioare!...Probabil asta s-a şi dorit la americani,de la început crearea UE le-a stat în gât!

Daca era vorba de craca noastră, nici o mirare. Ne-au obisnuit puliticienii nostri ca nimic nu trebuie sa fie in favoarea noastra. Dar cand spui UE, parca am asa niste indoieli ca si tarile din vest au puliticieni la fel de prosti... sau hoți, cum va place. Altul trebuie sa fie gheremezul. 

Link spre comentariu
  • Administratori

Revenind la apocalipsa, vine si la noi in curand, in moldova dna sandu e pe val cu dictatura

https://flux24.ro/avocata-silvia-uscov-toti-cetatenii-reprezinta-o-amenintare-la-securitatea-nationala/

https://solidnews.ro/parteneri/2022/12/20/noua-zeelanda-cere-cetatenilor-sa-raporteze-teoreticienii-conspiratiei-care-se-opun-politicilor-guvernamentale-ca-fiind-teroristi/

Citat

Cetățenii au fost sistematic și fără milă deposedați de drepturile lor, iar acum li se spune că punerea sub semnul întrebării a autoritarismului guvernamental este o formă de terorism.

Citat

Ardern a semnalat schimbarea fascistă a guvernului în iulie, spunându-le cetățenilor că guvernul este „singura voastră sursă de adevăr” și că „dacă nu auziți de la noi, nu este adevărul”.

Mai vreti sa emigrati in minunata lume noua ?

Exact ca in filmul 1984 unde politia gandirii iti spunea ce trebuie sa gandesti. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări