Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung 22es5000 dump spi eprrom nand

iuliantv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• Florinel TV

2

• yokoono

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

merci le-am vazut si pe acelea dar nadul spune cineva ca la scris si nu da imagine si eppromu+spi nu are nicio recenzie ,si m.am cam saturat de tepe a la Putin

Link spre comentariu

Nu a citit putin nandul :) si cel ce la pus este din chisinau, nu inteleg ce treaba are putin, poate cine la scris nu a lipit nandul corect :56 , bun si aici spune asa , Citit personal, dar nu verificat

acum va intreb pe voi cei care salvati nandul il si probati in tv , eu cred ca nu din lipsa de timp

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

Nu a citit putin nandul :) si cel ce la pus este din chisinau, nu inteleg ce treaba are putin, poate cine la scris nu a lipit nandul corect :56 , bun si aici spune asa , Citit personal, dar nu verificat

acum va intreb pe voi cei care salvati nandul il si probati in tv , eu cred ca nu din lipsa de timp

se pare ca nu mai stii de glume

site-ul e rusesc,de acolo si gluma cu cretinul de Putin,si sant multe dumpuri postate la misto pentru a acumula puncte,si a putea descarca ,si asta nu e gluma

este un comentariu la nand ,ca nu are imagine

de unde stii ca nu a lipit nandul bine ? e doar o presupunere,nu zic ca nu e bun,dar cine garanteaza ca e citit bine ? si cel ce la postat nu a gresit cu ceva,sau la pus si el la misto?

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări