ANDRASONI LUCIAN Postat Decembrie 15, 2022 Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Vă salut! Găsim un soft (usb) pentru acest tv care se restartează? Ce am găst eu( P161_3040.zip) ,este arhivat SEC File și chiar dacă am încercat să instalez acest program , nu am reușit și evident nici să dezarhivez softul găsit. display InnoLux : V400HJ9-MD1 Rev.C2 mainboard : TNPH1155 2 A Mulțumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 15, 2022 Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Acum 2 ore, ANDRASONI LUCIAN a spus: Vă salut! Găsim un soft (usb) pentru acest tv care se restartează? Ce am găst eu( P161_3040.zip) ,este arhivat SEC File și chiar dacă am încercat să instalez acest program , nu am reușit și evident nici să dezarhivez softul găsit. display InnoLux : V400HJ9-MD1 Rev.C2 mainboard : TNPH1155 2 A Mulțumesc SEC nu e arhiva ci e formatul fisierului de update Acum 2 minute, iuliantv a spus: SEC nu e arhiva ci e formatul fisierului de update cred ca e fisier de update din meniul tv.ului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum