Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Biblioteca/soft pentru crearea de interfete grafice pe raspberry pi 0 w

M.Adrian

Postări Recomandate

Salut! Lucrez la un proiect de multimetru de banc si afisarea o voi face pe un display de 7inch care va fi controlat de un raspberry pi 0 w, cel cu un singur nucleu. Am nevoie de un program pentru creat interfete grafice care sa imi permita sa adaug butoane, sa afisez valorile citite si sa afisez un grafic similar cu un osciloscop in principal. Am rasfoit pana acum ce am gasit pe internet si am dat de Glade, de QT, GTK si am mai aflat ca as putea sa fac gui-uri in visual studio pe un pc/laptop si apoi sa transfer aplicatia pe raspberry. 

Nu am butonat foarte intens nici unul din programele de mai sus, inca mai caut si as vrea sa stiu ce sugestii mai aflu. 

Ce mi-as dori ar fi o biblioteca pentru interfete grafice cu ajutorul careia sa programez in C interfata, fara sa fie nevoie ca pe raspberry sa ruleze deja o interfata grafica (cum e gnome) din care sa deschid aplicatia mea. As vrea ca pe raspberry sa fie instalat os-ul de baza, doar cu linia de comanda, pentru ca fiind varianta mai slaba, se misca destul de greu cu gnome instalat si alte programe auxiliare.

A mai folosit cineva ceva similar sau are o idee mai buna inafara de folosirea unui raspberry pi 0 2w sau 3/4? Asta ar fi ultima solutie la care as vrea sa apelez.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• M.Adrian

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări