FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Buna ziua ! Ma puteti ajuta, va rog, cu completarea acestul chestionar pentru un prieten care isi face acum lucrarea de disertatie ? Dureaza maxim 5 min completarea lui si se adreseaza absolventilor de studii de licenta sau din an terminal . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesCCyKqLiqBbrBqnRhxr1wMiltL8GtJ2F7apwWLqa-v8okwQ/viewform?usp=sf_link Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Păi acolo pe prima pagină scrie : Am citit și sunt de acord cu condițiile de participare. dar acestea (condițiile) nu sunt de găsit. De asemenea nu se face nicio mențiune privind protecția datelor personale. De unde știu că nu e phishing? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2022 (editat) Buna seara! Singura conditie de participare este sa fii absolvent de studii superioare, iar in ceea ce priveste datele cu caracter personal, acestea sunt anonime si confidentiale. Aceste lucruri sunt specificate in descrierea chestionarului. Va invit sa o cititi pentru mai multe detalii. Editat Decembrie 14, 2022 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 (editat) N-ai înțeles, nu e vorba de ce condiții trebuie să îndeplinesc eu ca să răspund că nu mie îmi fac o favoare ci condițiile pe care le asigură/garantează inițiatorul și beneficiarul formularului . Nu oricine are dreptul să păstreze date personale, indiferent de scop. În fine, nu e treaba mea. O seară bună. Editat Decembrie 14, 2022 de UDAR Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 24, 2022 Partajează Postat Decembrie 24, 2022 Subiect Inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate