Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chestionar pentru antrenarea unei retele bayesiene

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua !

Ma puteti ajuta, va rog, cu completarea acestul chestionar pentru un prieten care isi face acum lucrarea de disertatie ?

Dureaza maxim 5 min completarea lui si se adreseaza absolventilor de studii de licenta sau din an terminal .

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesCCyKqLiqBbrBqnRhxr1wMiltL8GtJ2F7apwWLqa-v8okwQ/viewform?usp=sf_link

Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

2

• FLORIN IORDACHE

2

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Păi acolo pe prima pagină scrie Am citit și sunt de acord cu condițiile de participare.  dar  acestea (condițiile) nu sunt de găsit. De asemenea nu se face nicio mențiune privind protecția datelor personale. De unde știu că nu e phishing?

Link spre comentariu

Buna seara!

Singura conditie de participare este sa fii absolvent de studii superioare, iar in ceea ce priveste datele cu caracter personal, acestea sunt anonime si confidentiale. Aceste lucruri sunt specificate in descrierea chestionarului. Va invit sa o cititi pentru mai multe detalii.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

N-ai înțeles, nu e vorba de ce condiții trebuie să îndeplinesc eu ca să răspund că nu mie îmi fac o favoare ci condițiile pe care le asigură/garantează inițiatorul și beneficiarul formularului . Nu oricine are dreptul să păstreze date personale, indiferent de scop. În fine, nu e treaba mea. O seară bună.

Editat de UDAR
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări