iuliantv Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 as15f fara radiator stie cineva un magazin care livreaza as15f fara racire(deci fara padul termic de pe spate,recent am comandat 3 buc fara pad termic si 2 cu pad termic, dar toate au venit cu pad,si nu merg in locul celor fara pad decat cca 1-2 ore dupå care se inalbeste imaginea,chiar daca i.am pus racire pe suprafata ic.ului, mentionez ca am comandat de la acelasi magazin de la care primisem ceea ce aveam nevoie acum cca 6 luni ,acum cu toate ca m.am dus pe vechea comanda si am dat clic pe vechiul produs comandat,am primit cu pad termic,magazin electronic....rvice.... ori sant proaste si ar trebui sa mearga si cele cu pad fara probleme,de mentionat ca ca nu pot lipi padul,deoarece sant trasee sub as15f si nu masa ,ca la t,con-urile prevazute cu pad de preferabil ca vanzatorul sau magazinul sa aiba si surse step-down dc-dc 3a minim 8 buc la pret bun Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Ai nimerit defecte. Eu de câțiva ani am nimerit doar cu pad și le-am pus fără sa îl lipesc. Niciunul nu a făcut probleme. Ultimul pus vineri. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Se poate sa ne spui si noua de unde cumperi bune, ca si eu am mai cumparat si au fost defecte, multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2022 1 oră în urmă, dan cod a spus: Ai nimerit defecte. Eu de câțiva ani am nimerit doar cu pad și le-am pus fără sa îl lipesc. Niciunul nu a făcut probleme. Ultimul pus vineri. joi sau vineri am montat unul cu pad la un sony de 37" avea alta terminatie as15-hf de la acelasi magazin .t,conul avea pad termic ,l.am lipit si la pad, totul e ok ieri am montat un as15-f cu pad ,la un t.con fara pad ,a mers 1-2 ore si sa inalbit imaginea Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Se poate sa ne spui si noua de unde cumperi bune, ca si eu am mai cumparat si au fost defecte, multumesc În ultimul timp de pe aliexpress. Link spre comentariu
Postări Recomandate