ianny Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Buna seara, Detin un TV smart SAMSUNG cu diagonala de 55 inchi care are placa de baza BN41-02167A. Placa de baza a re un defect si as dori sa o schimb cu alta placa de baza identica ca si model dar care a fost instalata pe un TV de 40 inchi. Va rog sa imi spuneti daca se poate schimba placa de baza fara a fi necesara imperechierea placii cu LVDS-ul. Multumesc, Iani Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 (editat) merg si de la alte diagonale,dar va trebui schimbat modelul panel sau ceva setari din service,daca imaginea e pozitionata incorect sau solarizata bineinteles sa fie aceeasi rezolutie si alimentarea displai sa corespunda,dar in cazul dv cred ca singura problema care ar putea fi e cea de imagine,ce se rezolva din service menu Editat Decembrie 12, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Bună tuturor! Am și eu acest mainboard, BN41-02167A,tot din model de 55",UE55H7090,care merge vreo 15-30 de secunde, și îngheață imaginea, se blochează.Are cineva va rog, un dump sau soft emmc la el(cu emmc Point) . Deși nu știu, cred ca este cu emmc(BGA), care nu se poate scrie fire de la programator, are un KLM4G1FEAC....Va mulțumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Ba se poate scrie cu fire prin ISP acest eMMC dar pinout nu este de gasit , prima data sterge eepromul si incearca daca mai ingheata imaginea (salvbeaza binul original , eu as banui display cu probleme , sunetul ramane cand ingheata imaginea ? Fa o poza clara in zona emmc si pe spate la emmc Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Ingheata cu tot cu sunet.Ma ocup miine sa salvez dumpul si o fac goala,sa vad daca o rescrie processorul,si revin si cu poze si raspuns.Multumiri domnu Florin! Link spre comentariu
Petrucio68 Postat Iulie 28 Partajează Postat Iulie 28 Daca, o sa ajungeti la schimbul de memorie EMMC. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Mulțumesc Petrucio68, dar nu cred ca o sa schimb emmc ca nu se merita și eu nici nu pot sa o schimb. Am șters memoria dar nu o rescrie, am salvat înainte, am s-o postez aici și acela. Aici sunt imaginile cu zona emmc fata și spate domnu Florin... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Iulie 30 Partajează Postat Iulie 30 Dumpul salvat... backup_eeprom_003.bin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum