Marian C Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 buna, am pus cablu de la digi dar le-am spus ca montez eu, mi-au lasat cablu, distribuitor si mufe, mufele nu imi plac pun poza, in stanga mufa digi in dreapta mufa veche din casa cele de la digi sunt mai mari in diametru decat cablu coxial, oare au facut misto de mine ? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Pentru mufa din stănga îți trebuie clește de compresie mufă F. Link spre comentariu
valang Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Mufa din stânga asigură un contact mai bun între mufă și tresa cablului coaxial. Dezavantajul este că îți trebuie clește de compresie, cum a zis adydep și dacă vrei să o schimbi trebuie să tai cablul și să folosești altă mufă. Dacă semnalul e bun poți folosi mufa din dreapta. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Sa ghicesc: nu detii cleste de compresie. Suna din nou la Digi sa vina sa rezolve, iau 10 lei deplasarea. Link spre comentariu
grosu99 Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Pune vechi ca n-au nici pe nevoia .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum