Stefan Timis Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 samsung ps42a418c4dxxc. are blocata Functia INSTALARE Programe. de la Functia SUNET sare la Functia SETARI. si VOLUMU este blocat intre 0 si 1 nu merge mai sus de 1. de unde se poate dezbloca din HOTEL MODE sau SERVICE MENIU. va rugam sa ma ajutati cu o sugetie ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 service menu e cel clasic intalnit pe tott google,era simplu sa dati o cautare cu MENU SERVICE samsung pe google si gaseati,tot in menu service,multe samsunguri au si functia HOTEL MENU ce trebuie schimbat in OFF Link spre comentariu
profimex Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 reset din service eu nu am vazut plasme in hotel mode Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 cu tv in stby,de pe telecomanda INFO MENU MUTE POWER Link spre comentariu
Stefan Timis Postat Decembrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2022 (editat) Va multumim pentru ajutor am rezolvat problema afost pe ON serviciu Hotel Option in MENU SERVICE lam pus pe OFF acum merge Editat Decembrie 12, 2022 de Stefan Timis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum