davidremus Postat Decembrie 11, 2022 Partajează Postat Decembrie 11, 2022 (editat) Buna, Conform instrucțiunilor la prima utilizare am pus apa in rezervorul de sare apa, apoi am turnat sare (aprox 1 kg) dar led-ul S roșu rămâne aprins. Cum as putea verifica daca functioneaza corect? Mulțumesc Editat Decembrie 11, 2022 de davidremus Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Ce fel de sare ai turnat? Sper ca nu sare de bucatarie ci sare speciala pt masina de spalat vase. Daca ai folosit sare speciala pt masinile de spalat vase atunci acel LED trebuie sa se stinga in citeva secunde (la masina mea un Candy se stinge in citeva secunde) pina la citeva minute. Daca ai pus sare de bucatarie trebuie sa incerci sa o scoti complet de acolo (nu stiu cum se poate face asta) pt ca risti sa strici masina. Link spre comentariu
davidremus Postat Decembrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Evident că nu am pus sare de bucătărie. Link spre comentariu
norad Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 N-am masina se spalat vase. "Sarea" pentru masini de spalat, e cumva o pulbere alba, lesioasa la contactul cu pielea? Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Nu-i pulbere, desi citeodata asa arata, este cristalizata. Link spre comentariu
gymy Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Vezi ca e posibil să-ți fi vândut detergent pulbere în loc de sare. Dacă e ca o lesie scoate-o imediat afara ca se face bulgare și ai probleme după. Pe punga scrie sare, salz, etc? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum