zvonacfirst Postat Decembrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Pana una-alta am comandat acumulatorii si am sa-i inlocuiesc pe cei uzati. Am comandat si BMS-ul si am sa-l montez cand ajunge. Am gasit unul mai ieftin ($1.48 free shipping) care ar trebui sa faca acelasi lucru cu cel despre care am scris anterior: https://www.aliexpress.com/item/1005004542426959.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1105f19cDHhtub). Solutia cu TL431 probabil ca poate fi utilizata, dar intensitatea ledului se modifica progresiv, pe cand cu BMS ledul este ori aprins ori stins ceea ce ofera o indicatie mai exacta. Daca functioneaza cum ma astept, modific si water flosser-ul sotiei, identic cu al meu dar cu acumulatorul inca utilizabil. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Pe Ali nu scrie BMS ci incarcator dedicat. BMS este ceva mult mai sofisticat. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Decembrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Aveti dreptate @dumitrumy, BMS inseamna Battery Management System, dar cred ca modul pe care l-am comandat face exact ce trebuie. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 (editat) Cum am procedat eu. Am cautat pa ALI o poza si am incercat sa citesc integratul. Am dat cautare cu ce era mai inteligibil atasat la ce stiu sigur-se refera la NiMH. Acolo mi-a spus ca ar fi CN3085. Am accesat si am primit informatia completa. ##################################### ######################## EDIT: si daca nu vedeam ultimele 2 cifre/ litere ma ducea la aceeasi adresa Editat Decembrie 13, 2022 de dumitrumy Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Tocmai vroiam sa spun ca exista si o varianta de 1.25V pt 431 dar a pus link @bolek, deci se poate si cu 431, mai precis TLV431. Link spre comentariu
Postări Recomandate