Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mini centrala telefonica

ShadowElf

Postări Recomandate

Problema: As vrea ca in 3 locuri din casa sa pun 3 telefoane. De pe fiecare sa pot apela unul din celelalte doua. Se poate realiza asa ceva cu o schema simpla? (sunt incepator iar ceva complicat ma depaseste)Daca nu se poate sa fac asa ceva ca incepator, macar sa aflu de unde pot cumpara o asemenea aparatura (daca fabrica cineva asa ceva)thx

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ShadowElf

3

• Craciun

1

• cirip

1

• rimache

1

Top autori în acest subiect

Sunt telefoane cordless cu mai multi "puiuti" care se pot apela intre ei.Am avut unul cu trei unitati mobile (daca nu ma insel TASCO model ARC 200 sau 300... sau ceva de genul asta) Au un buton "INT" pe care il apesi dupa care formezi un numar (de la 1 la 8) si suna unitatea denumita anterior cu acel numar. Toate unitatile suna la un apel din exterior.

Link spre comentariu

sa inteleg ca e prea complicat.... daca nu raspunde nimeni...

Pe vremuri, distinsa "Electromagnetica" se straduia sa proiecteze si sa produca o centrala telefonica "de intreprindere", cu procesor. Dezvoltarea ei era facuta de o gasca intreaga de baieti destepti, care mancau electronica si programare pe paine. Asa ca "o schema simpla" nu prea se aplica aici.Solutia oferita mai sus de rimache cred ca e cea mai eficienta.Cirip
Link spre comentariu

Vezi ca gasesti la Romtelecom la magazin asa zisele "instalatii de secretariat " la care ai o linie sau 2 cu "orasul" si cateva interioare . Daca nu , cumperi o centrala PABX 2*4 de la orice dealer de echipament de telecomunicatii.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

ai gasit centrala,daca nu da-mi un PM si am vreo 3 centrale mici 2 linii de oras si parca 6-8 interioare,trebuieste sa le verific si te pot ajuta,dar vezi ca trebuieste sa tragi fire prin casa eu am scapat de ele prin schimbarea cu telefoane dect si daca tin bine minte sunt prin selgros sau metro telefoane dect cu 3 puisori si nu depaseste 250 ronasteptstima

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

sau iei frumos un set de DECT-uri...v?zusem ni?te modele care veneau cu un telefon "principal", ?i vre-o 2-3 secundare.puteai cump?ra ?i separat câteva telefoane d'alea...chestiile astea au început s? fie comercializate ?i de malluri gen carrefour, metro, selgros, etc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări