Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rezistenta bujii scanteie ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cum s-a mai spus, cel mai bine va merge cu bujiile recomandate de producator.

Orice alt fel de bujie va necesita ajustari din partea calculatorului motorului si aceste ajustari se vor face cu pierdere de performante (consumul tot la performante se incadreaza)

Link spre comentariu
Acum 9 ore, daniels a spus:

Nu stie nimeni care sunt conditiile reale din cilindru (presiune, temperatura, mediu ionizat etc.)

Când se testeaza un nou motor, se determina toate aceste conditii. La unele tipuri de motoare (navale, stationare de mare putere, formula 1, etc.) si în exploatarea normala.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, TRIFAN a spus:

Si pana la urma  ,  care da scanteie mai mare ???

In ce sens mai mare? 

Mai lunga? 

Mai groasa? 

Mai roșie sau mai albastra? 

Cu temperatura mai mare? 

Care aprinde mai uniform combustibilul? 

Care are durata mai mare? 

Voi nu înțelegeți ca sînt mult mai mulți parametri care influențează comportamentul decit as ști eu sa enumăr aici?

Și voi întrebați doar de un parametru și nici ala clar definit. 

Link spre comentariu

Fff bun ce a pus domnu Branca

Si mai am o întrebare ''dc pana la 2000 de ture cu testeru pus pe mașină vad cum sinda lamda 1 lucreza un grafic apoi cum trec de 2000 ture nu mai trimite semnal adică nu mai lucrează nu mai îmi arata pe grafic dacăreduc mașină pana la 2000 îmi apare iar cum lucreza oe grafic dar peste 2000 ture nu îmi mai apare cum oscilează amestec sarac bogat '''și mia dar cod p0134 .a puteți ajuta 

Link spre comentariu
1 hour ago, Florin berdila said:

Fff bun ce a pus domnu Branca

Si mai am o întrebare ''dc pana la 2000 de ture cu testeru pus pe mașină vad cum sinda lamda 1 lucreza un grafic

Să înțeleg că problema cu "puterea" scânteii dată de bujie ai rezolvat-o și acum ai o altă problemă ?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări